icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Nieuws Infra 16/11/2021

Werken én een pittige opleiding tegelijk

Andarr

Bij IT Infra Talents is ontwikkeling de norm. Naast technisch inhoudelijke trainingen, methodieken en modellen investeren we ook in persoonlijke ontwikkeling. We zijn erg trots op onze collega en Solutions-Architect René Klarenbeek die afgelopen maanden de HBO Bachelor Business IT & Management afrondde.

Expertise

Infra

Infra

Over deze expertise

Rene: “Eigenlijk was dit een langgekoesterde wens. Na mijn MBO dacht ‘ik ga eerst mijn dienstplicht vervullen en vervolgens HBO doen’. Puntje bij paaltje komt daar natuurlijk nooit iets van terecht en ergens is dat altijd blijven knagen. Eerst was er geen gelegenheid om een studie te doen, daarna was er geen noodzaak omdat functioneren op hbo-niveau voldoende was. Totdat ik door Martijn (red: Martijn Jonker: Executive Business Manager van IT Infra Talents) uitgedaagd werd de volgende stap te zetten en te gaan voor een HBO opleiding.”

Rene vervolgt: “Zogezegd, zo gedaan. Het studeren naast het werken, zorgen en leven kan op zijn tijd belastend zijn, hoewel het volgen van cursussen gevolgd door een examen mij niet vreemd is. Het bleek voor mij de grootste uitdaging om eindopdrachten te schrijven, waarbij je over langere tijd geacht wordt onderzoek te doen en daarover een verslag schrijft. Er was altijd wel iets anders wat belangrijker leek op dat moment. De positieve stimulatie en het meedenken door IT Infra Talents-collega’s heeft mij enorm geholpen om de eindstreep te halen. Ik kijk tevreden terug op de afgelopen periode waarin we samen hard hebben gewerkt tot dit mooie resultaat”.

Martijn: “In de IT staan de ontwikkelingen nooit stil, maar het is goed om ook boven de materie uit te stijgen en met meer abstractie en academische onderbouwing naar de materie te kijken. Als een collega daarvoor open staat willen hierin graag bijdragen, niet alleen in financiële zin maar ook (en met name) door begeleiding tijdens het traject, want studeren naast je werk valt niet mee. Des te groter onze trots dat René zijn harde werk bekroont ziet met de graad Bachelor of Science!”.

Expertise

Infra

Infra

Over deze expertise
René Klarenbeek
René Klarenbeek /
Architect

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!