icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Nieuws Security 19/10/2021

Trots op de (door)ontwikkeling van onze collega’s

andarr

Bij IT Infra Talents is ontwikkeling de norm. Naast technisch inhoudelijke trainingen, methodieken en modellen investeren we ook in je persoonlijke ontwikkeling. We zijn erg trots dat onze collega Sander Verdoes afgelopen maanden de Masteropleiding Management van IT afrondde.

Deze opleiding richt zich op het inrichten, besturen en organiseren van het IT-domein van organisaties en de aansluiting hierin op digitaliseringstrends. Hierbij wordt nadrukkelijk het strategisch perspectief gehanteerd.

Expertise

Security

Onze experts helpen organisaties om een passend securityniveau te bepalen.

Over deze expertise

Sander: “Het volgen van een masteropleiding stond al langer op mijn verlanglijst en deze master van NCOI University sloot goed aan op mijn achtergrond en werkervaring. Ik heb deze opleiding gedaan omdat ik naast veel vakinhoudelijke cursussen, trainingen en certificaten op zoek was naar meer verdieping en vaardigheden om deze theoretische kennis in de praktijk te brengen. Het aanleren van de theorie vraagt immers andere vaardigheden dan het vertalen en toepassen van die theorie in de praktijk.”

Sander vervolgt: “In mijn werk als expert ben ik altijd erg geïnteresseerd in de wijze hoe IT wordt ingezet in de organisaties waar ik werkzaam ben en hoe IT-dienstverlening de bedrijfsprocessen optimaal kan ondersteunen. Vanuit mijn werkervaring heb ik goed zicht op de benadering vanuit het operationeel en tactisch niveau.

“De complexiteit van de diverse onderwerpen en besluitvorming op strategisch niveau vergt een andere manier van adviseren dan wanneer je op operationeel/tactisch niveau acteert. Door de opleiding heb ik meer inzicht gekregen in de strategische aspecten hiervan en vaardigheden geleerd om op dit niveau beter te kunnen adviseren.”

"De mogelijkheid om mijn afstudeeronderzoek in lijn met mijn huidige opdracht uit te mogen voeren bij mijn huidige opdrachtgever, het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG), maakte dit traject voor mij extra bijzonder. Verschillende collega’s hebben, net als collega’s van IT Infra Talents, enthousiast meegedaan en meegeholpen met mijn actieonderzoek naar regievoering op Identity & Access Management bij deze organisatie. Deze steun en enthousiasme hebben mij natuurlijk erg gemotiveerd om deze studie naast een drukke baan en gezinsleven succesvol en met plezier af te kunnen ronden."

overzicht nieuws
Expertise

Security

Onze experts helpen organisaties om een passend securityniveau te bepalen.

Over deze expertise
Sander Verdoes
Sander Verdoes /
Security Expert

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!