icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Nieuws 20/10/2022

Onze experts trotseren het water

zeilen

Een zeebriesje en goede gesprekken.. Wat is er nou fijner, dan een uitje met collega's op het water?

Tijdens onze familiedag eerder dit jaar konden we nauwelijks zeilen, vanwege te weinig (of helemaal geen) wind. Onlangs hebben we dat met een groep experts ingehaald.

Vanuit Lelystad voeren we het IJsselmeer op en dronken we een drankje op een goede vaart! Na de uitgang van de haven hebben we de zeilen gehesen en koers gezet richting Urk.

andarr

Lol en zeiltips

In de ochtend was de wind nog niet optimaal, maar dat werd verder in de tijd steeds beter en hebben we 6 knopen weten te halen. De zon was er in overvloed, saucijzenbroodjes, belegde broodjes, pizzaatjes, genoeg drinken, het ontbrak aan niets! Een geweldige dag met heel veel lol en leerzame zeiltips, afgesloten met een Italiaanse maaltijd in de haven van Lelystad.

Overzicht nieuws

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!