icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Nieuws 30/06/2022

Wij hebben genoten van de IT Infra Talents familiedag!

Andarr

Na ruim 4 jaar (helaas door corona erg vertraagd) was het dan eindelijk zover, de IT Infra Talents familiedag! Met veel dank aan de organisatie René Klarenbeek, Martijn Jonker en Barbara Kleiss. Het was een fantastische dag!

Het was nog een beetje spannend of het weer ging meewerken, maar uiteindelijk was het een prachtige dag met slechts één bui.

Alle families kwamen samen in Biddinghuizen bij het strandje van zeilschool en bootvehuur 'De Randmeren'. Hier kon de dag echt beginnen. Er werd gevaren met sloepjes, Fox 22 bootjes, polyvalkjes, optimistjes, supplanken en kano's. De kinderen wilden het water niet meer uit, zelfs niet voor al het lekkere eten op de kant. 

De middag eindigde met een heerlijke barbecue voor de volwassen en patat met snacks voor de kinderen. 

Al met al een heerlijke en relaxte dag! Veel lof voor de organisatie.

Bekijk de video voor een sfeerimpressie!

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!