icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Nieuws Infra 26/05/2020

Met Kishan aan het roer wordt elk IT-project een succes

Andarr

De afgelopen maanden hielp Kishan Bahorie ons (red: het team Marketing & Communicatie) met het opzetten van een intern project. Het doel? Het activeren van een content kalender en het boosten van de social media-kanalen van IT Infra Talents. Waar dit proces eerder stroef verliep, was er nu geen vuiltje aan de lucht. Want Kishan had de touwtjes in handen. Er stroomden mooie nieuwe blogs, klantcases en interviews binnen én de pageviews op de website verdubbelden.

Dit bewijst weer de grote meerwaarde van een projectmanager, zoals Kishan. Hij zorgt dat er beweging komt in projecten en deinst niet terug voor een uitdaging.

Expertise

Infra

Infra

Over deze expertise
Ik vind het fijn om omringd te zijn met vakgenoten, waarmee je kennis kunt uitwisselen en leuke dingen kunt ondernemen.
Kishan / IT Infra Talents

De interesse voor IT en computers zat er al van jongs af aan in, vertelt Kishan. “Na mijn opleiding ben ik begonnen bij Marketech B.V. in Purmerend, waar ik alles van de IT heb geleerd. Daarna heb ik bij een grote Audi / Volkswagen dealer in Noord-Holland, waar ik voor 14 verschillende locaties en 500 medewerkers de IT heb opgezet. Dat was een leuke uitdaging waar ik met plezier op terug kijk!”

Na vaste dienstverbanden maakt Kishan in 2007 voor het eerst kennis met de detachering. “Ik kreeg een project bij EuroMax Terminal op de Maasvlakte op een presenteerblaadje aangeboden. Dat was dusdanig interessant, dat ik besloot te verhuizen van Hoorn naar Zoetermeer, waar ik overigens nog steeds woon, maar nu met mijn gezin ?.”

“Als Project Manager bij EuroMax was ik verantwoordelijk voor de Data Center inrichting en technisch verantwoordelijk voor het GATE systeem. Het GATE systeem moest in principe geheel  geautomatiseerd kunnen functioneren. In het begeleiden van vrachtwagens zodat ze zelfstandig het terrein op kunnen rijden en zelfstandig hun container kunnen lossen en laden. Dit was niet echt IT gerelateerd, maar geweldig om te doen!”

“Het persoonlijke & huiselijke karakter van dit bedrijf past goed bij mij en daarom maak ik al sinds 2011 onderdeel uit van het team van IT Infra Talents.”
Kishan / IT Infra Talents

In de opdracht die daarop volgde – bij de Amarantis Onderwijs Groep – maakte Kishan kennis met IT Infra Talents-expert Martijn Jonker (inmiddels Executive Business Manager bij IT Infra Talents). Martijn stelde hem voor aan de toenmalige directeuren en er was een klik. “Het persoonlijke & huiselijke karakter van dit bedrijf past goed bij mij en daarom maak ik al sinds 2011 onderdeel uit van het team van IT Infra Talents. Ik vind het fijn om omringd te zijn met vakgenoten, waarmee je kennis kunt uitwisselen en leuke dingen kunt ondernemen.”

Via IT Infra Talents heeft Kishan verschillende mooie rollen gehad. “Eerst werkte ik als Project Manager voor KPN op de interne “IT afdeling”. Ik zat daar in het Infrastructuur & operations team. Deze afdeling functioneerde als interne (innovatie) leverancier binnen KPN waardoor de reguliere rol van Project Manager meer verantwoordelijkheden had dan normaal. Hier heb ik diverse succesvolle projecten met goede klantevaluatie opgeleverd.”

Hierna heb ik een langere periode bij ABN Amro gewerkt als Project Manager en daarna als Product Owner van het ABN Amro netwerk. “In die tijd was ik een van de weinigen die Agile Way of Working op infrastructuur beheerste, dus dat was in die tijd iets revolutionairs. Het was overigens óók een uitdaging, omdat deze manier van werken nog niet door de hele organisatie omarmd werd en je dan soms tegen weerstand stuit. Dat hoort er ook gewoon bij, natuurlijk. In zo’n rol moet je soms muren slopen, afbreken en weer opbouwen.”

Het werken op projectbasis bevalt Kishan goed. “Ik heb veel opdrachten gedaan in diverse branches en de afwisseling bevalt mij goed. Het is leuk om telkens in de verschillende keukens te kijken en met nieuwe teams en mensen samen te werken.” Op papier is hij Senior Expert, maar Kishan pakt het liefste de rol van Product Owner. “Laat mij maar overzicht bewaken, met de verschillende mensen schakelen, zorgen dat het eindproduct van waardige kwaliteit is en een toegevoegde waarde voor de organisatie heeft.”

Een ding is zeker: als je Kishan op een project zet weet je zeker dat hij – met zijn technische achtergrond en sterke sociale vaardigheden- draagvlak creëert bij zijn team en het management. Ben je op zoek naar een goede Product Owner of Project Manager? Kishan is beschikbaar voor een nieuwe opdracht. Neem contact met ons op! 

Expertise

Infra

Infra

Over deze expertise
Kishan Bahorie
Kishan Bahorie /
Product Owner / Project Manager

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!