icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Nieuws 19/04/2022

“Hier staat persoonlijke ontwikkeling centraal, dat is uniek”

Andarr

Shekeb Ahmad is getrouwd, heeft kinderen en houd van sporten. Van deze korte recap van zijn persoonlijke leven, gaat hij direct enthousiast over op zijn baan bij IT Infra Talents. “Ik ben sinds 1 januari bij IT Infra Talents in dienst. Op dit moment kan ik mijn vaardigheden inzitten op opdracht bij het Prinses Maxima Centrum.

“Ik heb al diverse Microsoft-certificaten behaald”

Je hebt een hoop kennis en ervaring. Hoe ziet je cv erop dit moment uit? “Ik heb de opleiding IT & Management afgerond en heb vervolgens werkervaring opgedaan bij verschillende werkgevers. Sinds 2021 ben ik bewust een richting gaan kiezen en ben ik de focus gaan leggen op Microsoft Azure.”

Microsoft Azure? Kun je daar iets meer over vertellen? “Jazeker. Ik heb verschillende trainingen gevolgd en inmiddels al vijf waardevolle Microsoft-certificaten behaald. Het gaat om verschillende niveaus, van de Fundamentals tot en met Solution Architect.”

“Bij IT Infra Talents staat de persoon centraal”

Waarom heb je voor IT Infra Talents gekozen? “Dat is eigenlijk wel een grappig verhaal, want ik was helemaal niet op zoek naar werk. Ik had al een baan, maar werd desondanks benaderd door een recruiter. Deze wist mij te overtuigen het gesprek met IT Infra Talents aan te gaan, waarna ik blij verrast werd. Ik krijg passende aandacht en er worden opdrachten gezocht voor mij, die bij mijn wensen aansluiten. Ik maak echt deel uit van het team. Geld verdienen is belangrijk, maar ik voel hier duidelijk dat de persoon centraal staat.”

Hoe ziet je werk er naar verwachting uit in de komende tijd? “Zoals ik zei ben ik IT-expert en daardoor kun je worden ingezet op een rol als beheerder of als adviseur. Ik heb eerder een coördinerende rol vervuld bij een werkgever, wat vergelijkbaar is met deze job. In deze functie is het essentieel dat je goed kunt communiceren en bemiddelen tussen verschillende stakeholders, zoals leveranciers, opdrachtgevers en collega’s.”

Van Expert naar Solution Architect

Echt leuk om te zien hoe enthousiast je van je werk wordt. Hoe zit dit met je collega’s? Ik vind het contact met collega’s wel belangrijk. We hebben al een introductiedag gehad, om het team te leren kennen, en eind deze maand gaan we ook wat gezelligs doen. Teamspirit staat centraal en dat vind ik erg fijn! Je hebt zo toch binding met elkaar, zelfs met het vele thuiswerken.”

Wat zijn je ambities? “Toen ik hier binnenkwam in januari ben ik direct om de tafel gegaan met mijn Business Manager om mijn droom bespreekbaar te maken. Ik wilde heel graag het solution architect certificaat behalen. Binnen een dag werd ik ingeschreven en heb ik de kans gekregen om deze cursus te doen. Uiteraard heb ik het certificaat in de wacht gesleept!

Ik wil wel graag verder groeien. Uiteindelijk wil ik als architect werken, maar hiervoor mis ik nu nog de nodige ervaring. Misschien als ik 2 of 3 projecten verder ben, dat het dan realistisch is. Het leuke hieraan lijkt mij dat ik dan het hele infrastructuren kan designen.”

Overzicht nieuws

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!