icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Nieuws 01/05/2020

De voorbereidingen van het IT Infra Talents & Corona borrelpakket

andarr

jullie hadden nog de foto's tegoed van de totstandkoming van de IT Infra Talents-borrelpakketten. Dit was namelijk een project op zich, waar meerdere Business Managers aan meewerkten. Zo bezocht 'team Rob' de groothandel en was 'team Martijn' verantwoordelijk voor het inpakken van de pakketten. Ook bezorgde hij -onder de naam Jonker Pakket Dienst - een aantal borrelpakketten bij de collega's.

andarr
De postkamer
andarr
Jonker Pakket Dienst
andarr
Collega Marcel met zijn IT Infra Talents-borrelpakket

Na al dit vlijtige werk hebben we op vrijdagmiddag - via Teams - met hetzelfde chipje én met hetzelfde flesje bier kunnen toasten op onszelf, op IT Infra Talents én op een mooi weekend. Als kers op de taart speelden we een virtuele pubquiz die werd gehost door quizmaster Martijn.

Collega Kishan: "Het was een enorm gezellige bijeenkomst, die bij iedereen (letterlijk en figuurlijk) in de smaak viel. Het was leuk om te zien dat bijna iedereen aanwezig was en die fijne sfeer ook op afstand gewoon aanwezig is."

Overzicht nieuws

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!