icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Nieuws 19/09/2022

Experts in Leeuwarden, tijdens het jaarlijkse partneruitje!

team

Afgelopen weekend was het dan weer zover, het partneruitje van IT Infra Talents. Zonder restricties door corona, gewoon zoals we gewend zijn. En het was weer goud!

Nadat iedereen (na een lange rit) in Leeuwarden was aangekomen, stond er een stadswandeling op het programma. Na deze tocht zijn we weer naar het hotel gegaan, waar we nog gingen borrelen in de skybar van het WestCord WTC hotel Leeuwarden, waarna we in dezelfde ruimte konden genieten van ons diner!

Hierna gingen we naar Leeuwarden Live met (voor ons als hoofdact) de band VANGRAIL! Uiteraard was de Edwin Evers Band ook fantastisch, maar Vangrail heeft een speciaal plekje in ons hart!

Na het optreden gingen we terug naar de skybar van het hotel om daar een feestje te bouwen met onze huis-DJ Erik Ferweda. De ochtend erna was best zwaar, maar iedereen kijkt terug op een geweldig weekend, zoals we bij IT Infra Talents gewend zijn. Met name dank aan alle medewerkers en partners voor deze gezellige dag en avond!

optreden
Vangrail
vangrail
De drie musketiers

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!