icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Blog 16/03/2020

Hoe ga je IT Infra Talents ademen? Welkom bij de bedrijfstraining

Andarr

Afgelopen week was het weer zover: de medewerkers die recent zijn gestart bij IT Infra Talents kwamen bijeen voor de jaarlijkse bedrijfstraining. “Je kunt het zien als een onboarding van anderhalve dag, waarin je het bedrijf, de collega’s en jezelf leert kennen” vertelt Executive Business Manager Martijn, die de training -namens IT Infra Talents- organiseerde. “Het is een leuke manier om kennis te maken: we streven naar een gezellige sfeer, waar verbindingen ontstaan.”

We organiseren deze training al acht jaar en de reacties zijn positief!
Martijn / IT Infra Talents
bedrijfstraining

De bedrijfstraining bestaat deels uit kennissessies. Martijn: “Ik trapte af met een verhaal over IT Infra Talents, onze bedrijfscultuur en onze visie op het vakgebied. Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk onderdeel in het programma. In de training ‘Opdrachtgever gezocht’ -gegeven door Mijke Reijndorp van Baarlen van DreamFactory- worden bijvoorbeeld zaadjes geplant om jouw consultancy skills beter te ontwikkelen. Het is een vak apart om Trusted Advisor van de opdrachtgever te zijn en hem te ontzorgen. We vinden het belangrijk om onze mensen hiervoor klaar te stomen en zichzelf naar een hoger niveau te tillen.” 

Lachend: “Tussen de bedrijven door is er genoeg tijd voor een gezelligheid hoor! Dit jaar was het avondprogramma een grote verrassing voor de groep. Na het diner deden we een Improvisatie Workshop onder leiding van Hans Gommer van het ComedyHuis. Dit was heel leuk om een keer te doen. De avond werd afgesloten met een borrel aan de bar en een paar potjes poker."

Ook de locatie is een aanrader: de experts komen bij elkaar in Kaapdoorn, een fijn hotel met een goed restaurant en de gelegenheid om een mooie wandeling te maken in de omgeving. 

Overzicht blogs

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!