icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij EngiTalents
Nieuws Engineering 15/06/2023

Het Engi Talents team-event: een groot succes!

engi

Woensdag 7 juni 2023 was het tweede team-event van Engi Talents Nederland van dit jaar. Nu samen met alle Engineers en HSE Experts op een geweldige locatie in Uden.

Expertise

Engineering

Gespecialiseerd in projectsourcing van technisch talent

Over deze expertise

Café Massimo in de Kaeve”,  zoals ze het zelf noemen. Een ‘automotive snoepwinkel’ voor al deze technische Experts waarin ze zich kon vergapen aan de prachtige Young- & Old Timers, zowel auto’s als motoren.

We wilden graag rond half zes starten maar dat liep een beetje uit. Niet alleen door de bekende files maar vooral doordat ieder die binnenkwam linea recta naar de showroom liep om al dat pracht te bewonderen. Oftewel ‘met de neus onder en in al die motoren’ en mooie plaatjes te schieten.

Uiteindelijk was iedereen aanwezig, voorzien van een drankje en konden we rond zes uur starten. Frank, Gitte en Judith deze de aftrap door iedereen welkom te heten en gaven het woord aan gastspreker Marty van de Ven van Dappere Mannen.

Dappere Mannen biedt coaching, activiteiten en groepstrainingen. In zijn presentatie nam Marty ons mee in zijn persoonlijke verhaal, zijn technische achtergrond (hij heeft zelf jaren in de technische wereld gewerkt) en hoe en waarom hij Dappere Mannen gestart is. Het publiek was vol aandacht en na zijn presentatie volgenden ook de mooie gesprekken tussen Marty en onze experts, ‘stof tot nadenken’ gaven de meesten aan!

Na het verhaal van Marty waren onze twee HSE Experts aan het woord, Katja Suksing en Gijs van Appeldoorn. Zij namen ons mee in de HSE-wereld en hun gezamenlijke opdracht bij een ‘chemical plant’ in de Botlek (Rotterdam).Tof te horen was ze daar doen en waar je als HSE Expert allemaal mee van doen hebt bij zo’n chemische fabriek. De schei- en natuurkunde termen vlogen ons om de oren, zo ook de ‘safety’ wet- en regelgeving die horen bij zo’n bijzondere omgeving.

Ondertussen waren de medewerkers van Café Massimo druk aan het BBQ-en en tegen de tijd dat alle mooie verhalen verteld waren, konden we aan tafel. Wat een genot, een BBQ-buffet geserveerd tussen de Porsche’s, Ferrari’s en Harleys. Niet alleen de mooie entourage maar vooral het superlekker buffet maakte dit diner helemaal af.

Het was een gezellige drukte aan tafel; vele gesprekken, mooie verhalen en voor sommigen een nieuwe kennismaking met een collega vanuit het Engineering en/of HSE vakgebied. Met één gezamenlijke passie; ‘techniek’! Al met al een geslaagde avond en via deze weg willen we al onze Engi Talents experts bedanken voor jullie komst, jullie enthousiasme en de mooie verhalen!

Overzicht nieuws
Expertise

Engineering

Gespecialiseerd in projectsourcing van technisch talent

Over deze expertise

Wil jij het team van Engi Talents versterken als midlancer? Neem contact op!