icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij EngiTalents
Nieuws 14/03/2023

“Alle lichten staan op groen om er een mooi succes van te maken”

EngiTalents

Engi Talents heeft het team per 1 maart 2023 uitgebreid met nieuwe Business Manager Gitte van Polanen Petel. Samen met collega-Business Manager Frank Ruijten zet ze zich in voor de verdere groei van Engi Talents, zowel op kwalitatief als kwantitatief niveau. “Ik stap er vol enthousiasme in”, aldus Gitte, “en ik sta te trappelen om lekker aan de slag te gaan.” Maak kennis met onze kersverse Business Manager.

De expert centraal

Frank kende ze al van een eerdere samenwerking bij een voormalig werkgever. “Vijf jaar lang zijn we daar directe collega’s geweest. Hij is dus goed op de hoogte van mijn kwaliteiten. Toen hij hoorde dat ik zoekende was naar een nieuwe uitdaging, heeft hij mij benaderd”, legt Gitte uit. “Zo is het balletje gaan rollen. Ik ben echt een mensen-mens en vond het daarom belangrijk om met een club mensen samen te gaan werken waarbij de, in dit geval, expert centraal staat.” Frank maakte haar al tijdens de eerste gesprekken duidelijk dat het bij Engi Talents ontzettend belangrijk is om goede en gezonde aandacht aan de expert te geven. “Die visie sluit perfect aan op mijn eigen normen en waarden. Bij mij staat altijd de mens en het werkgeluk centraal. Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken. Ik ga nu aan de slag met een vertrouwde groep mensen. Alle lichten staan op groen om er een mooi succes van te maken."

Mensen in beweging krijgen

Gitte startte haar carrière in een totaal ander vakgebied, maar toch ziet ze overeenkomsten. “Na de middelbare school volgde ik een opleiding tot dansdocent aan de Rotterdamse Dansacademie, tegenwoordig onder de naam Codarts. Tijdens en na mijn opleiding leefde ik echt een zigeunerleven en reisde veel naar onder andere Rusland, Amerika, Londen en Parijs. Ik heb alles kunnen en mogen doen binnen het dans- en ballet vak, van zelf optreden en lesgeven tot het maken van choreografieën en theaterproducties voor zowel experts als amateurs.” Volgens Gitte was dit voor haar een goede basis om te leren doseren, plannen en organiseren, maar het allerbelangrijkst om mensen in beweging te krijgen, dansplezier te ervaren, met kunst in aanraking te laten komen en talent te ontdekken. Iets wat haar in haar vakgebied als Business Manager goed van pas komt.

Toen ik eenmaal boven de dertig was (vergelijkbaar met ‘pensioenleeftijd’ van een topsporter) maakte ik bewust de keuze om te gaan werken op het gebied van arbeidsmarktbemiddeling. Voor mij was dat niet een hele grote switch.
De rode draad is namelijk nog steeds om mensen in beweging te krijgen en het ontdekken en stimuleren van talent

Talent zien groeien

“Ik vind het prachtig om het werkgeluk, werkplezier van mensen zoveel mogelijk te bevorderen”, zegt Gitte enthousiast. “En om mensen te stimuleren het avontuur op te zoeken en kansen te grijpen. Als ik talent zie groeien, ben ik een gelukkig mens.  Daarin komt dan toch een beetje “de juf” in mij naar boven. Ik vind het belangrijk dat de midlancer bij Engi Talents Nederland zijn of haar opdracht met plezier kan doen. Ik ondersteun hierin door de mogelijkheden hiervoor te creëren. Zo kan betreffende organisatie (opdrachtgever) op haar beurt succesvol zijn met haar business.” Samen met Frank Ruijten gaat ze aan de slag met de groei van Engi Talents Nederland. “Daarin ligt allereerst intern, de focus op een goede basis qua werkprocessen en structuur. Zo komen nieuwe midlancers die in dienst treden in een warm bad terecht. Tevens, dat randvoorwaarden op groen staan zodat alle midlancers hun werk succesvol kunnen uitvoeren.
 

Extern focussen we op recruitment, accountmanagement (relatiemanagement) met de bestaande opdrachtgevers en prospects. Als stip aan de horizon staat “Groei”, zowel in kwaliteit als kwantiteit. Met alle vertrouwen, om dit samen met Frank en alle collega’s van The Human Network te bewerkstelligen.”

Overzicht nieuws
Engi Talents
Gitte van Polanen Petel /
Business Manager

Wil jij het team van Engi Talents versterken als midlancer? Neem contact op!