icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Digital Talents
Nieuws 24/06/2021

"Ik kijk uit naar nieuwe kansen om iets moois te kunnen realiseren"

Tja-lin

We mogen een nieuwe collega verwelkomen bij ons team: Tja-lin Mei. Ze stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf voorstellen?

"Mijn naam is Tja-lin Mei en ik ben geboren en getogen in Eindhoven. Niet lang na de HEAO Communicatie ben ik mijn eerste echte baan gestart bij Océ Technologies in Venlo. Bij Océ ben ik me gaan specialiseren in employer branding en arbeidsmarktcommunicatie met focus op de werving van technici. Van Océ heb ik de stap gemaakt naar ASML, inmiddels welbekend als hightech bedrijf en belangrijkste leverancier voor de halfgeleiderindustrie. Daarna heb ik een aantal jaar gewerkt bij de Technische Universiteit Eindhoven waar ik als onderwijs marketeer me vooral bezig hield met de werving van studenten.

Je zou dus kunnen zeggen dat ik een steentje heb bijgedragen aan de groei van de Brainport - ‘s werelds slimste regio op het gebied van technologie en innovatie."

Waarom heb je passie voor jouw vak?

"Ik ben geïnspireerd door technologische innovatie: gebaseerd op onderzoek, testen en optimaliseren en nooit klaar met leren. Het is fascinerend om te zien hoe een resultaat soms ook totaal onverwacht kan zijn; dat waar je uiteindelijk uitkomt niet altijd is wat je bij het begin voor ogen had. Zo kijk ik ook het liefst naar het vak van (digitale) marketing en communicatie. Door marketing meetbaar te maken en continu te optimaliseren zijn we steeds beter in staat voortdurend te verbeteren. Dat vind ik vooral de uitdaging: voortdurend proberen te verbeteren. En als je dan ook onvoorziene -maar mooie- resultaten haalt, geeft dat extra voldoening."

Waarom heb je gekozen voor Digital Talents?

"Digital Talents biedt me de vrijheid die ik zoek in de keuzes voor interim opdrachten. Maar tegelijk ook een thuishonk met gelijkgezinde collega’s en sparringpartners. Onze gemene deler is onze digital marketing expertise waardoor mijn collega’s ook degene zijn van wie ik het meest kan leren. We kunnen elkaar helpen beter te worden in ons vak. Daar kijk ik enorm naar uit!"

Wat is jouw motto?

"Zelfs een mars van duizend mijl begint met de eerste stap" - Lao Tse.

"Dit motto helpt me vooruit, want het maakt zelfs de meest ontmoedigende taken simpel: begin gewoon, zet die eerste stap. Maar het helpt me ook soms terug te kijken naar waar ik vandaan ben gekomen en dankbaar te zijn voor wat er is bereikt."

Waar kijk je het meest naar uit?

"Ik kijk het meest uit naar de nieuwe prikkels, energie en inzichten die het starten bij Digital Talents en een nieuwe opdrachtgever zullen brengen. Het is een stap buiten mijn comfortzone en ik hoop er vooral veel van te leren, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. De eerste stap was het in gesprek gaan met Yorn. Wat er allemaal uit gaat voortkomen, is nu nog niet duidelijk. En dat is precies waar ik naar uitkijk. Nieuwe kansen om ergens iets moois te kunnen realiseren."

Overzicht Nieuws
Tja-lin Mei
Tja-lin Mei /
DIGITAL MARKETEER

Benieuwd wat de experts van Digital Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!