icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents

Software ontwikkeling is de kracht van Dev Talents

Tegenwoordig is software niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Als je computerprogramma's gebruikt, dan ben je automatisch een gebruiker van software. Dev Talents is een software ontwikkeling bedrijf dat experts inzet op interim basis om bij jouw bedrijf software te ontwikkelen of tot een hoger niveau te tillen.

Experts met het plusje

Dev Talents is dé thuishaven voor .NET experts+. Onze experts zijn experts die impact willen en kunnen maken. Onze opdrachtgevers zijn ambitieus en innovatief. Dev Talents is de verbindende factor die zorgt voor echte betrokkenheid bij de klantvraag én de expert.

Meer weten over een .NET Developer bij Dev Talents?

Ontwikkeling van de experts

Dev Talents staat nauw in contact met haar experts. Met elke Software Developer wordt jaarlijks een plan gemaakt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Dit is voor elke expert anders en kan dan verschillen van certificeringen tot een persoonlijk doel. Wel worden de volgende drie kernwaarden in gedachte gehouden: 

  • Kennis
  • Ervaring 
  • Soft skills

Ook worden er vanuit Dev Talents soft skill trainingen georganiseerd om de experts naar een hoger niveau te tillen. 

Wat betekent dat voor jouw bedrijf?

Wij zorgen dat onze experts direct bij jouw bedrijf aan de slag kunnen. Dat houdt in dat ze beschikken over de benodigde kennis, vaardigheden en soft skills. 

Diensten van Dev Talents

Onze experts bedenken, ontwerpen, programmeren en implementeren nieuwe software en applicaties. Daarnaast beschikken zij ook over de expertises om de software te onderhouden, te testen of zelfs te porteren van een oude technologie naar een nieuwe technologie. Ook kan de lokale software omgebouwd worden naar Cloud software. 

We zijn ook gespecialiseerd in Microsoft technologieën, zoals Sharepoint en Sitecore

Ben je op zoek naar een Software Ontwikkelaar?

Neem contact op met Business Managers Merel of John, via 030 - 890 53 50 of office@devtalents.nl

Dev Talents is dé thuishaven voor software developers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?