icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents

Wat doet een .NET Developer?

.Net Developer

Een .NET Developer, spreek je uit als dot-net, ontwikkelt en schrijft software binnen het applicatieframework. .NET is ontwikkeld door Microsoft in samenwerking met HP en Intel is gebaseerd op de programmeertaal van Java.

Een .NET Developer houdt zich voornamelijk bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van software binnen het framework van .NET. De .NET Developers programmeren in een bepaalde taal, zoals ASP.NET, Delphi.NET, Visual Basic.NET., C++ of J#. Deze talen worden dan weer omgezet in een tussentaal (CIL: Common Intermediate Language). De tussentaal wordt weer verwerkt door een VES (Virtual Execution System). 

Taken van een .NET Developer

Een .NET Developer kan voor verschillende taken worden ingezet, zoals: 

  • Programmeren, ontwikkelen en onderhouden van websites, interfaces, webapplicaties en andere online toepassingen (wel in een .NET-omgeving);
  • Implementeren, testen en verbeteren van .NET-applicaties;
  • Ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe technologieën;
  • Technische specificaties vertalen in .NET-programmatuur. 

.NET Developer van Dev Talents

Een expert heeft het beste van twee werelden. De plek voor de beste .NETTERS die samen voor kwaliteit gaan en toch autonoom zijn. De aandacht voor kennis én persoonlijke ontwikkeling levert een .NET expert+ op. Een expert lost vraagstukken duurzaam op door verbinding te maken en verder te kijken dan alleen de vraag van de opdrachtgever.

Ben je opzoek naar een .NET ontwikkelaar?

Neem contact op met Business Managers Merel of John, via 030 - 890 53 50 of office@devtalents.nl

Dev Talents is dé thuishaven voor software developers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?