icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents
Nieuws 22/11/2021

"Mijn werk als Software Engineer is heel veelzijdig!"

dev

We mogen een nieuwe collega verwelkomen bij ons team: Kevin Kerkhoven. Vol enthousiasme gaat hij aan de slag bij Dev Talents. Hij stelt zich aan ons voor!

"Mijn naam is Kevin Kerkhoven, 27 jaartjes jong, geboren en getogen in Delft -de Prinsenstad- waar ik nog steeds met veel plezier woon. Al vanaf kinds af aan heb ik interesse in computers en multimedia. Dit maakte mijn studiekeuze eenvoudig en heb ik met veel plezier de bacheloropleiding Informatica afgerond."

"In mijn vrije tijd doe ik veel aan fitness (minstens drie keer per week!) en zoek ik graag de gezelligheid op met vrienden. Niks is mij te gek, dus ik ben voor veel dingen wel te porren. Naast een actief leven, vind ik het ook fijn om lekker onderuit te zakken op de bank met een goede horrorfilm of videogame. Naast mijn werk als developer, ben ik ook een freelance stemacteur en neem ik teksten op voor bedrijven. Mijn droom is om ooit een animatiefilm in te spreken, het liefst als de slechterik.;)"

"Het werken als Software Engineer is heel veelzijdig, dus je zult je nooit een dag vervelen. Of het nou een rare bug of een nieuwe technische uitdaging is, iedere dag is er wel weer een nieuwe puzzel om op te lossen... en wie houdt er nou niet van een goede puzzel met een lekker kopje koffie?"

"Omdat het vakgebied zo veelzijdig is, kun je iedere kant op die je wilt. De ontwikkeling heb je dus zelf grotendeels in de hand. Ik haal mijn energie uit het samenwerken met mensen en om samen met nieuwe oplossingen te komen, en daar leent dit werk zich uitstekend voor!"

"Ik heb bij mijn vorige werkgever meer dan vijf jaar mogen werken. Dit lijkt wellicht niet heel lang, maar voor mij was dit toch bijna 20% van mijn leven tot dusver! Er was dus wel wat voor nodig om mij over te halen, maar na een fijn gesprek met Kay begon ik zin te krijgen in een nieuwe uitdaging. Hier heb ik meer regie over de dingen die ik leer en doe, en liggen de uitdagingen voor het oprapen! Uiteraard speelt salaris hier ook een rol, wat ook wel nodig is met de huidige huizenmarkt..."

"Hier heb ik de zekerheid van een baan in loondienst met de voordelen van werken als zelfstandige, win-win! Daarnaast is het een club van bevlogen mensen, waar ik hopelijk nog veel van mag leren."

"Mijn motto is: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Ik probeer iedere dag te lachen, en dat lukt mij tot dusver aardig. Lol hebben in wat je doet zorgt ervoor dat je automatisch beter kan presteren. Met een goed humeur en de juiste inzet komt het meestal vanzelf in orde."

"Ik kijk ernaar uit om nieuwe vakgenoten ontmoeten en mijn kennis en kunde in praktijk te brengen. De interim opdracht waar ik straks aan begin is zeer uitdagend waar ik veel nieuwe dingen kan leren, dus ik ben er klaar voor!"

Overzicht nieuws

Dev Talents is dé thuishaven voor software developers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?