icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents
Nieuws Microsoft development 06/02/2020

"Ik kan alles bouwen om mijn doelen te bereiken"

Eporta

Maak kennis met Software Engineer Ahmet Budak, onze nieuwe collega van Dev Talents.

Expertise

Microsoft development

.NET'ers die impact maken

Over deze expertise

Kun je jezelf kort voorstellen?
Ik heb een ICT-opleiding afgerond in Arnhem en woon hier ook. In mijn vrije tijd ben ik eigenlijk altijd in de weer. Ik sport graag, ik ga graag hiken, boulderen of boogschieten. En ik hou erg van reizen, vorig jaar bezocht ik Zuid-Amerika en Azië. 

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
Ik vind het leuk om te werken in meerdere talen, zoals C# en Dart. Je kunt bouwen wat je wilt, om je doelen te bereiken. Omdat je de tools in handen hebt -de systemen en talen kent- kun je alles bouwen. Dat heeft me altijd gefascineerd.  

Waarom heb je gekozen voor Dev Talents?
Tijdens de kennismaking met Merel en John had ik een goed gevoel. Ik kende het midlance-model al, maar de persoonlijke klik is belangrijk voor mij.

Vertel iets verrassends over jezelf.
Ik ben het afgelopen jaar bezig geweest met het bouwen van een eigen app. Ik hoop deze valutaconversie-app deze zomer te lanceren. Het idee ontstond omdat ik andere apps niet snel en goed genoeg vond. Ik dacht: dat kan ik beter.

Waar kijk je het meeste naar uit?
Mijn eerste opdracht! Deze start binnenkort en is bij een overheidsinstantie. Daar ga ik aan de slag met een applicatie die herbouwd en geoptimaliseerd moet worden.

Het is ook leuk om onderdeel te zijn van een club vakgenoten. Ik heb mijn collega’s van Dev Talents in december ontmoet, tijdens het kerstdiner.

Overzicht nieuws
Expertise

Microsoft development

.NET'ers die impact maken

Over deze expertise
Eporta: Ahmet Budak
Ahmet Budak /
Senior Microsoft .NET Developer

Dev Talents is dé thuishaven voor software developers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?