icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents
Nieuws 20/09/2021

"Ik bedenk graag oplossingen die het best bij de situatie passen"

whatsapp

We mogen een nieuwe collega verwelkomen bij Dev Talents: Toby Nijman. Met zijn passie voor software development is hij hier op zijn plek. Hij stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf kort voorstellen?
"Ik ben Toby Nijman, 31 jaar jong en woonachtig in het mooie Brabant. Na met een aantal studies begonnen te zijn, ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Technische Informatica. Ik wist direct dat dit de juiste keuze was: het studeren koste me geen enkele moeite en ik vond het zelfs leuk om te doen. 

In mijn vrije tijd houd ik er van om te genieten van speciaalbiertjes samen met vrienden en familie."
 

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
"Ik houd ervan om constant nieuwe dingen te leren en mezelf te blijven ontwikkelen. Binnen de software development komen bijna dagelijks nieuwe interessante frameworks en ontwikkelingen naar buiten. Hierdoor ben je nooit uitgeleerd.

Nieuwe functionaliteiten bouwen en oude functionaliteiten optimaliseren zijn dingen in mijn werk waar ik het meeste energie uit haal. Ik haal er voldoening uit om tot een oplossing te komen die het beste bij de situatie past."
 

Waarom heb je gekozen voor Dev Talents?
"Ik werk ondertussen al een tijdje in interim oplossingen. Ik heb meerdere keren nagedacht om als ZZP’er aan de slag te gaan. Echter vind ik het prettig om bij een club te horen van gepassioneerde ontwikkelaars. 

Meteen na het eerste gesprek met Kay had ik er een prettig gevoel bij. Het feit dat ik vrije keus heb in vrijwel alles vind ik een prettige gedachte. Ook het feit dat wanneer je extra tijd in bijvoorbeeld certificering steekt je dit uiteindelijk op lange termijn zelf terug verdient, is een pro en werkt voor mij motiverend. Dit in combinatie met het feit dat ik in de nabije toekomst een huis wil kopen en dat dit als ZZP’er lastiger is, heeft ertoe geleid dat het midlance-model voor mij het beste van beide werelden is."
 

Wat is jouw motto?
"Voorkomen is beter dan genezen. Door vooraf/tijdens de ontwikkeling extra tijd en moeite in het testen en uitdenken van functionaliteit te nemen win je op lange termijn tijd."
 

Waar kijk je het meeste naar uit?
"Ik begin meteen op een nieuwe interim opdracht waar ik met technieken ga werken waar ik iets minder kennis van heb. Dit betekent dat ik veel ga leren op de nieuwe interim opdracht, waar ik enorm naar uitkijk. Ook ben ik erg benieuwd naar de events en hoe kennis uitgewisseld wordt en hoe ik hier aan bij kan dragen!"

Overzicht nieuws

Dev Talents is dé thuishaven voor software developers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?