icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents
Nieuws 21/12/2021

Hoogtepunten van 2021, op naar 2022!

EportaConsult

Het jaar 2021 zit er bijna op. Natuurlijk beginnen we het nieuwe jaar met oliebollen en champagne. Maar eerst kijken we terug op de hoogtepunten van het afgelopen jaar en geven we alvast een klein inkijkje in de plannen voor 2022.

2021: Een jaar van impact

2021 was voor Dev Talents een jaar van impact. Er werden maar liefst 11 nieuwe .NET ontwikkelaars én een Business Manager aangenomen. Al deze nieuwe aanvullingen op het team hebben gezorgd voor nieuwe energie, extra handen en goeie ideeën. Business Manager John van Lieshout vertelt: "We zijn ontzettend trots op de groei die we het afgelopen jaar hebben doorgemaakt. Maar veel trotser nog op het feit dat onze mensen blij zijn met hun rol als midlancer bij ons. Bij Dev Talents vinden wij het belangrijk dat onze mensen impact kunnen maken bij onze opdrachtgevers. En volgens ons kan dat alleen maar als zij opdrachten kunnen doen waar ze blij van worden en de dingen kunnen leren die passen bij hun ontwikkeling. Daar zijn we dit jaar opnieuw goed in geslaagd."

Plannen voor 2022

John: "Dev Talents wil een toonaangevend .NET-bedrijf zijn voor experts en opdrachtgevers. De weg die we ingeslagen zijn heeft laten zien dat we de juiste richting en manier te pakken hebben. We hebben ontzettend veel zin om volgend jaar samen met onze mensen en opdrachtgevers de volgende stappen te zetten."

We wensen iedereen fijne feestdagen met veel gezelligheid (op een gepaste afstand), en een fantastisch 2022!

Overzicht nieuws
foto business manager
John van Lieshout /
Executive Business Manager

Dev Talents is dé thuishaven voor software developers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?