icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents
Nieuws 26/01/2021

Collega Talha: "Front-end development is de toekomst!"

sultan

Vanaf februari heeft ons team er een ervaren Front-end Developer bij: Talha Aydin. In dit interview vertelt hij meer over zijn achtergrond, passie voor het vak en keuze voor Dev Talents. Welkom en veel werkplezier, Talha!

Kun je kort iets over achtergrond vertellen?
“Programmeren en computers vond ik eigenlijk altijd al leuk, als kind al. Toen ik in brugklas zat, was ik in de weer met codes. Ik leerde programmeren en begon te snappen hoe verschillende scripts onder water werken.”

Talha vervolgt: “Ik besloot van mijn hobby mijn beroep te maken en begon aan een opleiding Informatica. Dit bleek een schot in de roos, ik heb veel geleerd in deze periode. Tijdens mijn studie begon ik in mijn vrije tijd al met het bouwen van web-gebaseerde producten, en vond ik het ook leuk om een ‘eigen product’ te hebben.”

Waarom heb je passie voor jouw vak?
“Software Development is het beheersbaar maken van complexiteit en het geeft mij voldoening om uitdagende problemen op te lossen. Als ik moet puzzelen om de beste oplossing te vinden, vind ik dat alleen maar leuk. Ik duik graag diep in de materie.”

“De functie van Front-end Developer past het beste bij mij, omdat de projecten heel uitdagend kunnen zijn. Daarnaast geloof ik erin dat front-end oplossingen een sterke toekomst hebben: Browsers worden steeds krachtiger en het gebruik van online diensten neemt voortdurend toe.”

Wat is jouw motto?
“Keep it simple. Voor mij is het belangrijk dat een oplossing goed werkt én simpele oplossingen werken altijd beter.”

Waarom heb je gekozen voor Dev Talents?
“Inmiddels heb ik bij een aantal opdrachtgevers gewerkt, in vaste dienst en op interim basis. Dat laatste bevalt me goed, door de afwisseling en dynamiek. Daarnaast vind ik het prettig om onderdeel te zijn van een team, ZZP’en mist een groot deel van het contact.”

“Ik had gewoon een goed gevoel bij Dev Talents en een klik met de mensen. Ik had een goede klik met de managers en andere mensen. Daarnaast spreekt het midlance-model mij aan. Het is voor mij een ideale manier van werken, omdat het veel vrijheid geeft met gunstige arbeidsvoorwaarden, maar je er niet alleen voor staat.”

Waar kijk je het meeste naar uit?
“Om te knallen! Ik heb zin in een uitdagende interim opdracht die bij mij past. Het lijkt me ook leuk om bijvoorbeeld een workshop aan mijn collega’s te geven over front-end.”

Overzicht nieuws

Dev Talents is dé thuishaven voor software developers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?