icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents
Blog 13/01/2022

Sta jij straks -als Business Manager- aan het roer van een start up?

Start up

Binnen House of Talents starten wij ieder jaar een nieuw bedrijf. Begin 2021 waren dit Sociaal Domein Partner, UX Partner, Digital Marketing Partner en Open Cloud Partner! Welke bedrijven worden het in 2022? Dat is nog niet duidelijk, maar we weten wel hoe een bedrijf een vliegende start maakt. Het begint bij een gedreven Business Manager en een werkgebied/specialisme. Het werkgebied mag geen overlap hebben met wat we nu al doen. Het moet juist een logische aanvulling zijn.

Het schaap met de 5 poten

De Business Manager moet het specialisme en de markt al kennen. Je moet weten wat het verschil is tussen een middelmatige specialist en een topspecialist. Sterker nog, je moet er al heel wat kennen. Daarnaast moet je ook de opdrachtgevers kennen, zodat je direct de markt op kunt. En dan moet je ook nog de vaardigheden hebben van een goede Business Manager. Bijvoorbeeld op het gebied van commercie, people management en bedrijfsvoering.

Ja, het vinden van een goede Business Manager is wel een beetje een schaap met vijf poten... Als je zo iemand bent is het een fantastische functie, als je sommige vaardigheden mist is het een loodzware baan. Gelukkig lukt het ons om ieder jaar zo’n bijzonder schaap te vinden. En nu maar hopen dat het dit jaar weer gaat lukken.

Ben jij óf ken jij de perfecte sollicitant?

Bekijk onze vacatures

Wil je meer weten over House of Talents óf een van haar domeinen? Neem contact op!