icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents
Blog 17/12/2019

Midlancen bestaat bijna 25 jaar (en dat vieren we!)

midlancen

Met de feestdagen in het vooruitzicht, staat het nieuwe jaar voor de deur. De afgelopen maanden zijn we druk bezig met de voorbereidingen van een campagne die in 2020 gelanceerd wordt. Midlancen, onze unieke manier van werken, viert namelijk zijn 25ste verjaardag!

Bij de bedrijven die onder de koepel van House of Talents vallen, werken honderden midlancers. Deze experts genieten van alle voordelen die het model biedt. Denk bijvoorbeeld aan interessante projecten bij aansprekende opdrachtgevers, zelf bepalen hoe je agenda eruitziet en verzekerd zijn van inkomsten. 

Er zijn ook veel copycats, omdat midlancen zo interessant en succesvol is dat concurrenten proberen een vergelijkbaar model op te zetten. In vergelijking met andere midlance-modellen in de markt zie je dat het originele model van House of Talents het meest transparant en effectief is. Het is niet voor niets al decennialang een succes. 

Daarom gaan we het midlance-model in 2020 claimen: vieren dat we de grondlegger zijn van het verdienmodel en dit uitgebreid in de etalage zetten. Hoe precies? We hebben experts aan de tand gevoeld die al 20 jaar midlancen, video's en animaties ontwikkeld en Wouter Kind geïnterviewd, onze directeur die het model de afgelopen jaar heeft zien ontwikkelen.

Wil je meer weten over deze unieke manier van werken?
Bekijk www.midlancer.nl en volg het laatste nieuws op onze speciale LinkedIn-pagina

campagne

Wil je meer weten over House of Talents óf een van haar domeinen? Neem contact op!