icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents
Blog 26/02/2019

Business Manager aan het woord: John van Lieshout

John van Lieshout

Maak deze week kennis met John van Lieshout, Business Manager van EportaConsult.

"Stel jezelf en Eporta eens voor, John."

Ik ben John van Lieshout, getrouwd en vader van twee mooie kinderen. Ik woon in Oss, gelegen in het mooie Brabant. Sinds 2011 ben ik Business Manager van EportaConsult.

Eporta heb ik als start-up gelanceerd binnen House of Talents. Door gericht en hard werken staat er nu een succesvol bedrijf dat ik samen met mijn directe collega Merel met veel plezier run. Het ondernemende aspect, de zelfstandigheid en de vrijheid in deze rol en trekken mij enorm aan.

"Wat heb je voor Eporta gedaan?"

Ik heb Bedrijfskundige Informatica gestudeerd en ben na mijn studie gaan werken bij een start-up in web en software development. Vanwege de innovatieve toepassingen die we destijds implementeerden en de opkomende vraag daarnaar groeide het bedrijf snel en bood het mij een omgeving waar ik veel heb kunnen leren. De pragmatische en informele cultuur gaf mij de kans om zowel dicht bij de technologie en opdrachtgevers te blijven. Mijn loopbaan heeft zich daarna verder afgespeeld bij soortgelijke technologisch gedreven organisaties.

"Zou jij Eporta kunnen omschrijven in één zin?"

Onze mensen zijn vakspecialisten die steengoed zijn in het maken van maatwerk software.

"Wat is het DNA van jouw experts?"

Het zijn echt vakspecialisten, mensen die zich soms graag verliezen in de diepte, maar tegelijkertijd zeer klantgericht kunnen werken. Het zijn fijne mensen die door onze opdrachtgevers enorm gewaardeerd worden om hun plezier in het werk en de kennis en kunde die ze met zich meebrengen.

"Wat voor vakinteresses hebben de experts zoal?"

Dat varieert enorm. Als werkgever kijken wij afzonderlijk naar kennis, ervaring en persoonlijke ambities van onze mensen. Dat is altijd het vertrekpunt als wij hen aanbieden bij onze opdrachtgevers.

Eportanen zijn actief als architect, lead of senior Microsoft .NET, Sitecore of SharePoint ontwikkelaar bij verschillende opdrachtgevers.

Het zijn mensen die graag inhoudelijk bezig zijn en zichzelf blijven ontwikkelen. Dat kan enerzijds door het doen van een training of studie, anderzijds groeien in een rol bij een opdrachtgever, waarbij wij als business managers optreden als coach.

Belangrijk is dat we samen kijken naar hoe we onze mensen succesvol kunnen zijn.

"Wat doe je naast Eporta?"

Ik vind het fantastisch om van alles te ondernemen met mijn gezin of om tijd door te brengen met vrienden. Brabantse gezelligheid rond de keukentafel is vaker regel dan uitzondering ;-)

Daarnaast zit ik vaak op de racefiets en ben ik trainer van een jeugdvoetbalteam. Stuk voor stuk kleine Ronaldo’s en Messi’s: dat is toch prachtig!

Eportanen zijn vakspecialisten die steengoed zijn in het maken van maatwerk software.
John van Lieshout / Eporta

"Is er iets wat jouw collega’s niet over jou weten?"

(Lachend:) Ik barst van de geheimen!

Ben jij benieuwd wat John en Eporta voor jou kunnen betekenen? 

Bekijk de website

Wil je meer weten over House of Talents óf een van haar domeinen? Neem contact op!