icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents

Urmila Koelfat

P.A. directie

Als Office Manager bij House of Talents ondersteun ik naast de Directie ook verschillende domeinen en coördineer ik het Office Manager team. Ik ben het aanspreekpunt voor zowel de Business Managers als de experts en zorg ervoor dat alles qua administratie en processen goed loopt.

Ik ben zeer ondernemend en sterk in het opbouwen en onderhouden van relaties. Klaarstaan voor je collega’s vind ik daarom meer dan vanzelfsprekend. Ook vind ik het voor mezelf belangrijk in deze functie, waar je te maken hebt met veel ad hoc werkzaamheden, dat je goed en snel kunt schakelen.

Het werk biedt mij in ieder geval genoeg uitdaging en geen dag is hetzelfde! Ook zorgen mijn gezellige collega’s ervoor dat ik energie haal uit mijn werk. Er is altijd ruimte voor plezier en voor elkaar; twee belangrijke factoren die een prettige en veilige sfeer creëren.
Ik vind het dan ook ontzettend leuk om samen met mijn collega Office Managers kritisch te kijken naar processen en na te denken over optimalisaties. Zo tillen we samen ons team naar een hoger niveau.

Hoofd Office Management