icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Project and Change Talents

“Ik zoek snel de samenwerking op”

PMO Partner

Per 1 mei is Maurice van der Vliet gestart als PMO’er bij Project & Change Talents. Hij is een echte teamspeler en werkt graag aan verschillende projecten, waarbij hij met gelijkgestemde mensen kan samenwerken om een doel te bereiken.

Expertise

Project, programma en portfolio office

Project, programma en portfolio office

Over deze expertise

Voordat Maurice overstapte naar Project & Change Talents, werkte hij voor ECP | Platform voor de InformatieSamenleving. Daar switchte hij van eventmanagement naar projectmanagement en deed hij ervaring op bij verschillende organisaties. Omdat hij verder wil groeien als PMO’er, besloot hij te solliciteren bij Project & Change Talents. “De doorslaggevende factor was de mogelijkheid tot ontwikkeling en scholing. Ik heb al praktijkervaring, maar wil mijn vaardigheden verder onderbouwen met opleidingen.”

Verschillende omgevingen

Het meeste kijkt Maurice ernaar uit om bij Project & Change Talents projectmatig te werken in verschillende omgevingen. Het midlancen is daarbij mooi meegenomen. “Ik heb er wel aan gedacht om ooit voor mezelf te beginnen, maar was daar nog niet aan toe. Door deze constructie kan ik een beetje ervaren hoe het is om als zzp’er te werken.”

Kennis uitwisselen

Maurice kwam in contact met Project & Change Talents via LinkedIn. Er bleek meteen een goede klik te zijn. Het spreekt hem aan dat hij ervaringen kan delen met collega’s die bij andere opdrachten werken. “Tegelijkertijd zal ik eraan moeten wennen dat ik mijn collega’s niet meer dagelijks zie. Maar bij Project & Change Talents komt iedereen terug naar de basis. Even met elkaar in contact komen, kennis uitwisselen en netwerken. Dat is leuk.”

Met leuke collega’s aan de slag

Hij is erg benieuwd naar de opdrachten die hij bij Project & Change Talents zal krijgen. Er wordt momenteel hard gewerkt aan het vinden van passende interim oplossingen voor hem. In de tussentijd is hij al begonnen met een opleiding: PRINCE2 projectmanagement. Een voorkeur voor een branche heeft hij niet. “Het belangrijkste voor mij is om samen met leuke collega’s aan de slag te gaan. Ik kom goed tot mijn recht in organisaties die de nadruk leggen op teamwork en de menselijke kant en die daar resultaten uit halen.

“Het helpt daarbij dat ik makkelijk in de omgang en sociaal ben. Ik zoek snel de samenwerking op en doe dat vaak met veel positieve energie, waardoor mensen graag met me willen werken. Daarnaast werk ik georganiseerd en gestructureerd.”

Het voelt niet meer als werken

De variatie en de kop en staart van projecten vindt Maurice fijn aan zijn werk als PMO’er. “Het is afwisselend. Ik houd er niet van als mijn werkzaamheden elke dag hetzelfde zijn. Maar bovenal vind ik het leuk om mijn mouwen op te stropen en samen met collega’s lekker gas te geven. Als ik het werk én de mensen leuk vind, voelt het minder als werken en meer als hobby.”

Overzicht nieuws
Expertise

Project, programma en portfolio office

Project, programma en portfolio office

Over deze expertise
Maurice van der Vliet
Maurice van der Vliet /
PMO Expert

Benieuwd wat onze experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!