icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Project and Change Talents

“Ik heb een talent om mensen te motiveren en ze energie te geven.”

PMO Partner

Per 1 mei komt Isabel Villarreal het team van Project & Change Talents versterken. Een opdracht heeft ze al: ze gaat twee programmamanagers ondersteunen bij Logius, agentschap van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Isabel is erg enthousiast over Project & Change Talents: “De professionaliteit, het netwerk en de collega’s met verschillende expertises en ervaring spreken me erg aan.”

Expertise

Project, programma en portfolio office

Project, programma en portfolio office

Over deze expertise

Passie voor projectmanagement

Isabel komt uit Mexico en studeerde daar economie. Ruim 20 jaar geleden kwam ze naar Nederland. Hier heeft ze jarenlang gewerkt in verschillende financiële functies bij DCMR Milieudienst Rijnmond. “Ik wil altijd nieuwe dingen leren en heb daarom op verschillende teams binnen het bedrijf gewerkt. Zo begon ik bij de crediteurenadministratie en werkte me uiteindelijk op tot financial/projectcontroller, met verschillende tussenstations onderweg.”

In die verschillende functies ontdekte ze haar passie voor projectmanagement. “Die rol heb ik vanuit allerlei hoeken leren kennen. Na wat rondvragen binnen de organisatie kreeg ik de kans om te starten in een PMO-functie. Ik heb toen een PMO-opleiding gevolgd en heb de laatste 2 jaar in die rol gewerkt.”

Werkplezier

Isabel weet wie ze is en waarom ze geschikt is voor het PMO-vak. “Ik heb een talent om mensen te motiveren en ze energie te geven.” Daarnaast is ze goed in het organiseren, plannen en overzicht houden van dingen. “Maar dat kun je uit een boekje leren. Samenwerking, motivatie en werkplezier niet. Ik vind het mooi om dat voor elkaar te krijgen en het gaat me blijkbaar makkelijk af.”

Sparren met collega’s

Al tijdens haar PMO-opleiding werd Isabel door haar docent op Project & Change Talents geattendeerd. Toen ze afgelopen december via LinkedIn door het bedrijf werd benaderd, besloot ze dan ook te reageren. “De kennismakingsgesprekken verliepen heel prettig. Het bedrijf heeft een zeer professionele uitstraling. Ik herkende me in de waarden van het bedrijf. Daarnaast heb je de vrijheid dat je kunt kiezen uit verschillende opdrachten. Ik vind het vooral fijn dat ik nu PMO-collega’s heb met wie ik kan sparren en op wie ik kan terugvallen.”

Continu jezelf ontwikkelen

Bij Project & Change Talents kun je je continu ontwikkelen, iets wat erg belangrijk is voor Isabel. “Zelf ben ik altijd bezig om mezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. En je leert natuurlijk ook van het werken bij verschillende opdrachtgevers.”

Midlancen is ideale tussenstap

De midlance constructie past goed bij Isabel. “Als je niet meteen als zzp’er aan de slag wil gaan, is dit de ideale tussenstap. Als midlancer heb je de voordelen van het werken als zelfstandige en tegelijkertijd de veiligheid van een bedrijf achter je. Project & Change Talents heeft een mooi netwerk van opdrachtgevers en zij nemen de acquisitie voor je uit handen. Bovendien regelen ze het hele administratieve proces. Dat geeft me veel rust.” 

Overzicht nieuws
Expertise

Project, programma en portfolio office

Project, programma en portfolio office

Over deze expertise
Isabel Villarreal
Isabel Villarreal /
PMO Expert

Benieuwd wat onze experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!