icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Project and Change Talents

"Ik vind het leuk om te ontzorgen"

PMO Partner

In januari hebben we een nieuwe PMO'er mogen verwelkomen: Deidre Theysen. Helemaal nieuw bij House of Talents is zij overigens niet. Ze werkte al eerder bij verschillende BV's van het moederbedrijf. Welkom Deidre!

Expertise

Project, programma en portfolio office

Project, programma en portfolio office

Over deze expertise

"Mijn naam is Deidre Theysen. Ik woon in Utrecht, net buiten het centrum. Dat is heerlijk: lekker dicht bij de stad, maar altijd genoeg parkeerplek in de buurt van mijn huis. Ik kan trouwens ook op de fiets naar mijn werk. Als het niet té hard regent, doe ik dat ook, ondanks dat het met wind tegen soms pittig is. Ik vind sporten sowieso fijn, vooral voordat ik aan het werk ga."

"Ik ben op 17 januari begonnen bij Project & Change Talents als projectondersteuner inkoop bij Logius, onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Zij leveren alle digitale diensten zoals DigiD en MijnOverheid. Op de afdeling waar ik werk, worden de grote aanbestedingen uitgezet. Mijn werk bestaat onder meer uit het zorgen dat mensen op tijd informatie aanleveren, afspraken plannen en zorgen dat documenten in het juiste systeem terechtkomen. Het leuke is dat mijn functie nieuw is op deze afdeling, waardoor er voor mijn collega's en mij nog veel te ontdekken is. Ik heb niet echt een achtergrond in digitalisering, maar iedere Nederlander heeft ermee te maken en het is weer een heel andere omgeving dan ik gewend ben."

"Hiervoor heb ik heel veel uiteenlopende dingen gedaan. Ik heb onder meer voor een woningcorporatie, voor een accountants- en adviesbedrijf en voor GGD-GHOR gewerkt. Ik heb al eerder elf jaar lang bij House of Talents gewerkt als office manager. Je kunt zeggen dat ik bij House of Talents volwassen ben geworden: het was mijn eerste werkgever na mijn studie en ik heb er heel veel geleerd en meegemaakt. Na mijn vertrek heb ik altijd contact gehouden met collega's. Het is een heel transparante organisatie. Je weet wat je aan ze hebt en als je ergens mee zit, kun je er altijd over praten. Ze kijken altijd samen met jou waar je het best tot je recht komt. De sfeer is altijd heel goed."

"Ik verheug me er vooral op om straks een meer inhoudelijke bijdrage te kunnen leveren, zodat ik wat beter begrijp wat er allemaal achter de schermen gebeurt. Ook vind ik het leuk om meer te leren over agile werken. Ik heb daar wel trainingen en cursussen gedaan, maar ik heb nooit echt op die manier gewerkt. Volgende week krijg ik nog een tweedaagse training."

"Projectondersteuner inkoop is een functie die goed bij me past omdat ik het leuk vind om te ontzorgen. Ik houd ervan om te zorgen dat alles loopt, processen te verbeteren zodat het sneller en beter werkt. En ik vind het prettig om contact te hebben met mensen. Ik moet eerlijk zeggen dat thuiswerken me ook wel prima bevalt. Hybride werken zal ook na de coronatijd blijven, maar gelukkig is er hoe dan ook een vaste dag waarop we met het team naar kantoor gaan om dingen live door te spreken."

overzicht nieuws
Expertise

Project, programma en portfolio office

Project, programma en portfolio office

Over deze expertise
PMO Partner
Deidre Theysen /
PMO Expert

Benieuwd wat onze experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!