icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Project and Change Talents

"Ik lever graag een bijdrage aan ontwikkeling van mens en organisatie"

PMO partner

We mogen een nieuwe PMO'er verwelkomen bij ons team: Monic Foppele. Na bijna 12 jaar in Suriname te hebben gewoond, heeft ze een nieuwe bestemming gevonden bij Project & Change Talents. Welkom Monic!

Expertise

Project, programma en portfolio office

Project, programma en portfolio office

Over deze expertise

"Mijn naam is Monic Foppele. Ik woon in Utrecht, in een heerlijk huis voor mij alleen. Sinds korte tijd weer in mijn huis, want ca. 4 maanden geleden ben ik teruggekeerd uit Suriname, waar ik een aantal jaren heb gewoond. Ooit, tijdens mijn eerste vakantie daar, ben ik verliefd geworden op het land en toen ik na een aantal bezoeken de kans kreeg er wat langer naartoe te gaan, heb ik die gegrepen. Wat ik dacht dat een half jaar zou zijn, werd – tot mijn eigen verrassing – uiteindelijk bijna 12 jaar."

"In Suriname heb ik op verschillende plekken gewerkt en, net als daarvoor in Nederland, vaak in een rol de mijn op het lijf geschreven is en die vele namen kent; PMO-er is er daar een van. De spin in het web zijn, overzicht houden in complexe projecten of dynamische omgevingen; daarmee help ik beslissers hun focus te houden op het resultaat en het proces daar naartoe. Ik lever graag een bijdrage aan de ontwikkeling van mensen en organisaties en ben in die vaak hectische processen de ‘stonfutu’ zoals een opdrachtgever in Suriname me noemde: dat- of diegene waar de organisatie op leunt."

"Toen ik Project & Change Talents op het spoor kwam, kreeg ik al energie van het bekijken van de website; de dynamiek en diversiteit van het werk, opdrachtgevers en soorten projecten sprak me erg aan; de midlance-constructie vind ik interessant. Ik ben van huis geen ondernemer, maar wel ondernemend en ik start heel enthousiast dit nieuwe traject. De warme en persoonlijke ontvangst tijdens de eerste contacten met enkele nieuwe collega’s heeft me positief geraakt. Het feit dat ik deel ga uitmaken van een enthousiaste club PMO-ers geeft me energie en ik kijk er naar uit om voor opdrachtgevers opnieuw de rol te vervullen waarin ik me thuis voel. Project & Change Talents biedt me een inspirerende kans om heel veel nieuws te ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen. Met elkaar werken en met elkaar plezier hebben, elke dag; die combinatie doet het voor mij."

"Als ik niet aan het werk ben, sport ik regelmatig. Basketbal heb ik vanwege mijn knieën moeten opgeven, maar hier kan ik weer vaker lekker buiten hardlopen; in de Surinaamse hitte was dat vaak geen pretje.
Ik lees graag, houd erg van dansen, van kunst en cultuur; ik geniet weer erg van al het moois dat Nederland me biedt. Familie en vrienden weer in de buurt en dichter bij mijn oorsprong (het Brabantse Den Bosch): daar word ik blij van en dat vergoedt ook wel de kou van ons klimaat. Met Suriname in mijn hart focus ik nu op al het boeiends dat er in Nederland voor mij te ontdekken en te doen valt!"

(Op de foto lig ik in mijn hangmat op mijn terrasje in Paramaribo).

Overzicht nieuws
Expertise

Project, programma en portfolio office

Project, programma en portfolio office

Over deze expertise
PMO Partner
Monic Foppele /
PMO Expert

Benieuwd wat onze experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!