icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Project and Change Talents
Nieuws 09/08/2022

Gezelligheid, varen en barbecueën tijdens ons Project & Change Talents zomeruitje!

PMO Partner

Geheel georganiseerd door onze eigen PMO’ers hielden wij het jaarlijkse zomeruitje. Dit jaar bij Ottenhome aan de Loosdrechtse Plassen.

Verdeeld over twee sloepen, voorzien van goed gevulde borreltassen, zijn de PMO’ers gaan varen. De vragen van de puzzeltocht werden fanatiek beantwoord tot het ging regenen! Boot 1 besloot na een uur terug te keren om met de borreltas overdekt en warm te gaan borrelen. Boot 2 maakte de tocht, ondanks het weer, over de plassen af en keerde terug om met z’n allen de borrel voort te zetten. Het uitje werd afgesloten met een paar speeches en een heerlijke barbecue. Ondanks het weer was het een erg gezellige avond. Op naar de volgende!

overzicht nieuws

Benieuwd wat onze experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!