icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Project and Change Talents

"Als PMO ben je écht een spin in het web"

nieuwe collega

Sinds 1 april hebben we weer een nieuwe collega in het team van Project & Change Talents, Rebecca Niles. Rebecca stelt zich graag aan ons voor!

Expertise

Project, programma en portfolio office

Project, programma en portfolio office

Over deze expertise

Wat is jouw achtergrond?

"Mijn naam is Rebecca Niles en ik ben moeder van een dochter. Sinds het begin van de jaren negentig woon ik in Den Haag en daarvoor woonde ik af en aan in Amerika en Nederland. Na mijn opleidingen Project Management en Communicatiewerkte ik ruim 12 jaar als Project Officer Manager.

"In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar de softbal-wedstrijden van mijn dochter te kijken en naar wedstrijden in de hoofdklasse te gaan. Verder vind ik koken voor vrienden leuk en het uitproberen van nieuwe gerechten."

Waarom heb je passie voor jouw vak?

"Het mooie van het PMO-vak is dat je echt een spin in het web bent, binnen het project of programma. Je bent overal bij betrokken en weet overal van. Het is een diverse functie die bij verschillende opdrachtgevers ook weer anders ingevuld wordt. Mijn vak is daarom nooit saai en blijft altijd uitdagend. En er is nog genoeg bij te leren!"

Waarom heb je gekozen voor de overheid?

"Het werken voor de overheid vind ik leuk, omdat de onderwerpen interessant zijn en je soms dicht bij de politiek zit. Dit kan voor veranderingen zorgen in de programma's waarvoor je werkt. Ik ervaar het werken bij de overheid als dynamisch: het is een omgeving waar ik goed op mijn plek ben. Daarnaast vind ik het maatschappelijke belang ook belangrijk."

Wat is jouw motto?

"Door mijn Amerikaanse vader en mijn Nederlandse moeder heb ik in beide landen gewoond. Ik ben van beide culturen veel mee gekregen. Ik kan daardoor goed met veranderingen omgaan en mijn motto is: waar een deur sluit gaat een andere deur weer open!"

Waar kijk je naar uit?

"Ik heb zin om te werken voor interessante opdrachtgevers en kennis te maken met mijn collega's van Project & Change Talents. Het lijkt me leuk om van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen!"

Overzicht nieuws
Expertise

Project, programma en portfolio office

Project, programma en portfolio office

Over deze expertise
PMO Partner
Rebecca Niles /
PMO Expert

Benieuwd wat onze experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!