icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Project and Change Talents

De carrière van een PMO bij Project & Change Talents

Helping PMO

Een PMO wordt vaak op verschillende manieren vormgegeven, zowel in zijn definitie als in de praktijk. De één vertaalt een PMO naar Project Management Officer, de ander naar Project Management Ondersteuner, en weer een ander noemt een PMO een Project Management Organisator.

Expertise

Project, programma en portfolio office

Project, programma en portfolio office

Over deze expertise
PMO
Sanne van Amersfoort /
PMO Expert

Aan iemand die niet bekend is met Project Management termen als deze, zou je een PMO kunnen omschrijven als iemand die de project- of programma manager ondersteunt. Maar een PMO blijkt vaak zo veel meer te zijn dan dat. Eenmaal begonnen aan de opdracht, zien we het vaak gebeuren dat de PMO Professional, en zeker die van Project & Change Talents veel meer kan en wil oppakken. Het takenpakket breidt zich tijdens de opdracht steeds verder uit. Niet gek dus, dat klanten daarom geregeld met het verzoek komen meer van deze ‘type’ personen te willen hebben op hun opdrachten. Bij Project & Change Talents staan wij er om bekend te ontzorgen, door onze ervaringen en zelfstartende aanpak.

Wij staan voor onze mensen en wij realiseren ons dat wij kameleons zijn: self-starters, ontzorgers, aanpakkers en waardevolle professionals. Wij zijn top PMO's.
Sanne van Amersfoort / Project & Change Talents

Ik ben in oktober 2016 begonnen bij Project & Change Talents. Tijdens mijn studie was ik al bezig mijn toekomstige PMO pad te bewandelen. Ik zocht mijn stages zelf in dit vakgebied uit, en kwam zo na een aantal selectieve keuzes te moeten maken, aan de juiste eerste werkervaring als Junior PMO eind 2015. Bij een aantal hele mooie organisaties heb ik mogen meemaken hoe een PMO zich tijdens een opdracht ontwikkelt. Welke ervaringen hij/zij in korte tijd opdoet. Dit is precies wat mij motiveert en energie geeft. Ik ervaar bij Project & Change Talents ruimte en vrijheid om mijzelf te ontwikkelen en kan op die manier ook laten zien, waar mijn specifieke kwaliteiten liggen.

Project & Change Talents is een bedrijf met professionals die dezelfde passie voor het vak als ik met elkaar delen. Wij staan voor onze mensen en wij realiseren ons dat wij kameleons zijn: self-starters, ontzorgers, aanpakkers en waardevolle professionals. Wij zijn top PMO's.

Bij Project & Change Talents krijg je alle vrijheid je te ontwikkelen richting een carrière zoals jij deze het liefst ziet, zonder in te leveren op de collegialiteit en saamhorigheid onderling. Ik kwam als junior binnen maar heb binnen de 10 maanden dat ik bij deze leuke club hoor, mijn junior label al achter mij kunnen laten. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik bij dit mooie bedrijf en haar vakspecialisten terecht ben gekomen.

Overzicht blogs
Expertise

Project, programma en portfolio office

Project, programma en portfolio office

Over deze expertise
PMO
Sanne van Amersfoort /
PMO Expert

Benieuwd wat onze experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!