icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents

Priscilla Helmer

Office Manager

Ik ben Office Manager van twee BV’s en heb daarnaast verschillende projecten lopen met betrekking tot opleidingen, pensioenen en contractmanagement. Als Office Manager houd je vele ballen in de lucht en ben je erg flexibel in je werkzaamheden. Het is een erg leuke en afwisselende functie, je verveelt je nooit.

Ik vind het leuk om met verschillende dingen tegelijk bezig te zijn. Ik houd van de afwisseling die de functie Office Manager met zich meebrengt. Ik werk snel en vind het fijn om dingen af te vinken en weer aan een nieuw project te beginnen.

Naast de werkzaamheden binnen mijn functie krijg ik ook veel energie van de sfeer binnen House of Talents. Daar ben ik stiekem echt voor gevallen. Allemaal leuke collega’s om je heen en geen enkele dag is hetzelfde!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!