icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents

Henriëtte Keupers

HR Manager

Als HR Manager bij House of Talents ondersteun ik de Directie en Business Managers met HRM vraagstukken. Of het nou gaat om een specifieke vraag of omdat ze met me willen sparren over een lastige kwestie, mijn deur staat altijd open. Hierbij geef ik graag gevraagd (en ongevraagd) advies. Daarnaast heb ik ook zo nu en dan contact met de experts als de situatie daar om vraagt.

Mijn collega’s omschrijven mij als professioneel, gedreven en toegankelijk. Ze weten dat ze bij mij terecht kunnen met al hun vragen. Samen komen we namelijk zoveel verder. Ze hoeven dan ook niet alleen ergens mee te worstelen op HRM vlak, ik ontzorg en help altijd graag.

Waar ik mijn werkplezier uit haal? Vooral het contact hebben met mensen en samenwerken. Ik vind het belangrijk dat er oprechte interesse in elkaar is. Ook vind ik het heerlijk om dingen gedaan te krijgen, waarbij ik echt waarde kan toevoegen aan de organisatie en haar mensen zonder de organisatiedoelstellingen uit het oog te verliezen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!