icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents
Nieuws 03/07/2023

Vanaf nu zijn wij House of Talents

diantha

Vandaag introduceert interim-netwerk House of Talents zich officieel op de Nederlandse markt. House of Talents Nederland wil met het in huis ontwikkelde midlance-model nieuwe kansen voor interim-experts creëren in de huidige arbeidsmarkt. Recent onderzoek (Intelligence Group, 2023) wijst uit dat 55% van de freelancers niet in vast loondienst zou willen werken, omdat zij een voorkeur geven aan de voordelen van het ondernemerschap. Het midlance-model van House of Talents NL haakt hierop in: het combineert de vrijheid van freelancen mét de voordelen van vast dienstverband en speelt zo slim in op de blijvende vraag naar expertise.

Midlance vs loondienst
Het midlance-model is in 1995 ontwikkeld door de grondleggers van The Human Network (nu House of Talents). Een midlancer is in vaste dienst en krijgt elke maand salaris uitbetaald, terwijl hij/zij geniet van de vrijheid van zelf-ondernemen zonder de acquisitie en administratieve taken van het freelancen. House of Talents NL CEO Esther Scheffener: “Onze unieke manier van werken bevordert het ondernemerschap. Hierdoor halen onze experts het beste uit zichzelf en het bedrijf waar zij op dat moment actief zijn én excelleren zij in hun opdracht. Dit resulteert in tevreden experts en tevreden opdrachtgevers: wij zijn als interim-oplosser top of mind.”

Het midlance-model biedt midlancers, net als freelancers, de mogelijkheid om zelf hun opdrachten en hun vakantiedagen te bepalen. Daarnaast stimuleert het midlance-model ondernemerschap en motivatie waardoor experts zelf kunnen bepalen in welke richting ze zich verder willen ontwikkelen, onder andere via de House of Talents Academy. Naast de vrijheid en de groeimogelijkheden die dit model met zich meebrengt, resulteert het in een lager verloop doordat House of Talents experts aan zich weet te binden en te boeien. Dit draagt bij aan de continuïteit bij opdrachtgevers en waarborgt een langdurige samenwerking.

Ook voor opdrachtgevers is de werkwijze van House of Talents aantrekkelijk. Het welzijn en de ontwikkeling van de experts heeft de hoogste prioriteit, wat leidt tot een hoogwaardige dienstverlening en optimale tevredenheid. Het eerlijke en transparante beloningssysteem draagt aanzienlijk bij aan de betrokkenheid van de experts.

Naamsbekendheid en positionering House of Talents
“Wij zijn trots op onze merknaam, wat ons netwerk nóg sterker verbindt en -letterlijk en figuurlijk- staat als een huis. Een merk dat staat voor high-end expertise en duurzame groei. En groeien, dát doen we samen, vanuit elk individu met het hele netwerk van House of Talents. De naamsverandering zorgt voor een grotere naamsbekendheid én een duidelijke positionering van onze internationale organisatie. Daarom trappen we vandaag ook af met een opvallende campagne waarmee we het merk House of Talents (onderdeel van holding World of Talents) – en haar onderliggende domeinen – lanceren”, aldus Scheffener.

Over House of Talents

House Of Talents is het (t)huis voor high end expertise- en talentontwikkeling: ons streven is om talent te verbinden met groeimogelijkheden en om onze klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden door middel van hooggekwalificeerde experts die excelleren in hun vakgebied. House Of Talents NL maakt deel uit van World Of Talents dat de ambitie heeft om een Europees HR netwerk van knelpuntberoepen en talent management te zijn. World Of Talents heeft vestigingen in België, Nederland en Duitsland met in totaal meer dan 4500 werknemers. House Of Talents Nederland levert interim-oplossingen met meer dan 1000 interim-experts bij de top 500 opdrachtgevers van Nederland vanuit 12 domeinen (Data Talents, Dev Talents, Digital Talents, Engi Talents, IT Infra Talents, IT Test Talents, Integration & Application Talents, HR Talents, Leadership Talents, L&D Talents, Project & Change Talents, Public Talents, en recentelijk overgenomen: EMC Performance en Pragmatics). Onze experts zijn actief in diverse (niche)markten op zowel zelfstandige basis als in samenwerking, en versterken elkaar op het gebied van kwaliteit en vakmanschap.

Wil je meer weten over House of Talents óf een van haar domeinen? Neem contact op!