icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents
Nieuws 04/11/2021

Ontmoet onze nieuwe Marketing en Communicatie Specialist Aniek

The Human Network

Sinds deze week werkt Aniek Keizers als Marketing & Communicatie Specialist bij House of Talents. In deze rol is zij aanspreekpunt van de Business Managers van de twintig verschillende bedrijven. Aniek stelt zich aan ons voor!

"Sinds jongs af aan vond ik het altijd al geweldig om creatief bezig te zijn. Ik kon dan ook ontzettend goed tekenen en schilderen. Inmiddels is er van dit talent nog weinig over, omdat ik al jaren geen potlood/kwast heb aangeraakt. Toch heeft dit ervoor gezorgd dat ik mijn ‘vroegere passie’ graag terug wilde laten komen in mijn toekomstige werk. Ik vind het dan ook ontzettend gaaf om bij The Human Netwerk te beginnen en (met mijn collega Lonneke) verantwoordelijk te zijn voor twintig verschillende merken! Hier kan ik namelijk mijn creativiteit goed gebruiken.

Ik ben recentelijk afgestudeerd van de opleiding Communicatie aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Tijdens mijn opleiding heb ik veel theoretische kennis opgedaan over het marketing- en communicatievak. Daarnaast heb ik ook in de praktijk meegelopen bij onder andere: Poppodium Metropool, FBK Games, Gemeente Enschede en Exite ICT.

Deze bedrijven liggen in omgeving Twente. Ik ben namelijk opgegroeid in het mooie Twentse dorp Hengelo. Midden oktober ben ik verhuisd naar de grote stad Utrecht om de eerste stappen te zetten in mijn professionele carrière en te beginnen aan het volwassen leven. Om een beter beeld van mij te schetsen heb ik aantal goede vrienden gevraagd om mij te omschrijven:

  • Een zelfstandige dame met een duidelijke mening, maar Aniek staat ook open voor de mening van anderen.
  • Aniek kijkt graag naar oplossingen en zal niet snel zeggen dat het niet mogelijk is.  
  • Ze gaat geen uitdaging uit de weg en is daardoor zelfverzekerd in wat ze doet.  

Nu hebben jullie een beetje een beeld van wie ik ben. In de komende tijd kijk ik er naar uit om jullie allemaal te leren kennen en mij te ontwikkelen als beginnend Marketing & Communicatie Specialist."

overzicht nieuws

Wil je meer weten over House of Talents óf een van haar domeinen? Neem contact op!