icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Midlance vacatures
Nieuws 25/09/2020

Vast in dienst én toch vrij, met het midlance-model

midlancen

Wil jij werken op interessante projecten bij aansprekende opdrachtgevers, zelf bepalen hoe je agenda eruitziet en verzekerd zijn van inkomsten? Met andere woorden: wil je wel de lusten, maar niet de lasten van het ondernemerschap ervaren? Dan is ons midlance-concept geknipt voor jou. Het biedt vrijheid en balans!

Op jouw manier
Je bent op jouw manier met je werk bezig en hebt hierin vrijheid nodig. Wat je minder vindt zijn de ‘bijzaken’, zoals acquisitie en de administratie. Daar gaat stiekem veel tijd in zitten. Het zou mooi zijn als dat anders kan worden opgelost. Dat is precies wat we doen bij onze midlancers. Alle bijkomende commerciële en administratieve taken halen we bij je weg. We zorgen ervoor dat je volledig met je werk bezig kunt zijn.

Geen gedoe met uren en betalingen
Voor midlancers neemt onze backoffice deze verantwoordelijkheid volledig bij je weg. Wij zorgen voor een correcte afhandeling van salarissen en wettelijke premies. Je hebt nergens omkijken naar en je krijgt elke maand waar je recht op hebt.

Vakantie wanneer jij wilt
Als midlancer bepaal je zelf hoeveel dagen je vrij neemt per jaar. We zijn niet gebonden aan een minimum of een maximum. De één wil graag sparen voor een mooie auto en werkt lekker maximaal door. De ander wil graag met het gezin een reis maken door Azië en gaat er twee maanden tussenuit. Ofwel, maximale vrijheid gegarandeerd.

Meer weten?
Natuurlijk kunnen wij je alles vertellen over de vele voordelen van de midlance-constructie. Maar het is wel overtuigender als onze midlancers dit zelf doen! 

Alle voordelen van midlancen

Midlancen / pdf - 212.49 kB
John van Lieshout

Overweeg je midlancen of wil je meer weten over House of Talents? We gaan graag met je in gesprek.