icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Leadership Talents

Bedankt voor je sollicitatie!

Groepsfoto PlusTalent

Erg leuk dat je geïnteresseerd bent in Leadership Talents en mogelijk bij ons wilt komen werken. Wat kun je vanaf nu verwachten?

Van kennismaking tot collega

Bevestiging

Binnen enkele ogenblikken ontvang je een ontvangstbevestiging op het door jou opgegeven emailadres. Krijg je deze mail niet? Stuur jouw cv en motivatie dan naar office@leadershiptalents.nl

Reactie

Binnen 2 werkdagen wordt er contact met je opgenomen. Match jij met het bedrijf? Dan word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Kennismaken

Je stemt samen een datum af voor een eerste kennismaking. De kennismaking met de Business Managers van Leadership Talents zal plaatsvinden op ons kantoor in Papendorp, Utrecht. Naast kennismaking bespreken we tijdens het eerste gesprek ook of je als midlancer of freelancer voor Leadership Talents zou willen werken.

Als het eerste gesprek bevalt, en het midlancen lijkt ons beiden een optie, dan plannen we nog een tweede gesprek in waarbij ook een collega uit de groep midlance onderwijsmanagers van Leadership Talents zelf aanschuift. Gaat de voorkeur uit naar freelancen, dan is één gesprek voldoende en ontvangen we graag nog een aantal referenties van je.

De terugkoppeling

Na de gesprekken en het beluisteren van jouw referenties koppelen we aan je terug of er een match is of niet. Dat geldt uiteraard ook voor jou. Afhankelijk daarvan gaan we met elkaar in zee op midlance- of freelancebasis.

De samenwerking en het vervolg

Indien we van beide kanten enthousiast zijn gaan we samenwerken als midlancer of freelancer! We tekenen het contract als midlancer en kennismaking met de rest van je nieuwe collega midlancers volgt snel. Of je gaat via ons aan de slag als freelancer. Welkom bij Leadership Talents!

Lees hier de verhalen van collega's die jou voorgingen

Op zoek naar interim-managers voor het vo, mbo en hbo? Neem contact op met Leadership Talents!