icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents

Sietske Goldenbeld

L&D expert

“Met haar kritische blik helpt Sietske de klant hun visie op leren vast te stellen en te vertalen naar een strategische aanpak. Dit leidt tot een tot een pragmatische invulling van leren en ontwikkelen. Ze zet haar analytisch vermogen en nieuwsgierige houding in om de leervraag concreet te maken. Sietske ontwerpt aansprekende en praktijkgerichte leerinterventies die bijdragen aan de doelstellingen van de medewerkers en de organisatie."

"Sietske beheerst de opdracht van analyse tot effectmeting, en is in staat om alle betrokkenen, van management tot inhoudsdeskundigen en doelgroep, hierin mee te nemen. Ze benut de reeds aanwezige kennis en talent binnen de organisatie. Om de beoogde resultaten tijdig te behalen, werkt ze als projectleider gestructureerd en doortastend. Sietske wordt enthousiast van organisaties waarbij ze als onderwijskundige in contact staat met de dagelijkse werkpraktijk van de klant.”

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!