icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 08/12/2022

Talents Town kickoff!

QoppoConsult

Wij kijken terug op een geslaagde kick-off van Talents Town. Gisteravond kwamen ruim 75 experts bij elkaar. Als eerst werd er genoten van een heerlijk tapas diner verzorgd door Picallily. Daarna werd de avond vervolgd met een presentatie door Principal Experts Halil Güner, Maurice Koster, Reza Aghdam, William Looman, Danny van der Munnik en Henk Deelen.

Hierin hebben zij zichzelf geïntroduceerd en toelichting gegeven over hun straat en de doelstelling voor hun straat. Daarnaast werd er een lijst gedeeld met thema’s die in de straten centraal staan. Na presentatie zijn de Principal Experts samen met de experts per straat naar een eigen zaal vertrokken.

QoppoConsult

Hier kon nader kennis met elkaar gemaakt worden. Het was ook het ideale moment om input te kunnen leveren op de aangekondigde thema's. Het was erg interessant om iedereen met hetzelfde vak specialisme bij elkaar te zien. Zo gingen alle testmanagers van de Testmanangerstraat vol enthousiasme aan elkaar vertellen bij welke opdrachtgever ze zitten en wat voor type opdracht ze doen. De avond werd afgesloten met een gezellige borrel.

QoppoConsult
QoppoConsult

Vanaf volgend jaar worden er verschillende kennissessies, hackatons, workshops en cursussen aangeboden per straat. Dankzij deze opzet zijn onze experts straks niet enkel binnen een wijk(team) verbonden, maar ook op straatniveau. Hierdoor ontstaat er verbinding tussen de experts met dezelfde interesse, hetzelfde vak, specialisme of dezelfde ambities. 

De koers van IT Test Talents is het verder professionaliseren van de organisatie en de experts. Dit houdt in dat wij nog meer gaan inzetten op het opleiden van medewerkers en kennisdeling om ervoor te zorgen dat
onze expert altijd de beste interim-expert is.

Overzicht nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!