icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 11/07/2022

IT Test Talents sponsort de Carbage Run!

QoppoConsult

The Carbage Run is op dit moment de grootste en gekste barrelrally van Europa. Een 5-daags avontuur door Europa in een auto die niet meer mag kosten dan 500 euro. Op dit moment rijdt er een oude bak met bestickering van IT Test Talents rond door Europa!

Het is de uitdaging om met een oud barrel een fantastische 5-daagse Road Trip door Europa af te leggen van een paar duizend kilometer. De route is elk jaar anders en brengt je over de mooiste wegen van Europa naar bijzondere plekken waarvan je het bestaan niet eens wist. Deze zomer wordt er gereden door de volgende landen: Polen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije.

The Carbage run gaat niet om snelheid en/of tijd maar wel om creativiteit, gekkigheid, avontuur en lol maken! Het gaat er niet om wie het eerste aankomt maar natuurlijk is er wel een wedstrijdelement. Elke dag krijg je opdrachten mee waarmee je punten kunt scoren en het team met de meeste punten aan het einde van de week wint. De opdrachten gaan je in bizarre situaties brengen waar je nog lang over na zult praten. Natuurlijk is er elke avond gezelligheid op de gezamenlijk camping en ga je een boel lol maken met je mede-runners.

Met een oud barrel is de kans natuurlijk groot dat je pech krijgt onderweg. En dat is nou precies de bedoeling! Je bent geen echte Carbage runner als je auto het niet begeeft. The Carbage run heeft geen sleepwagen, pechservice of technische dienst maar je staat er zeker niet alleen voor. Van je mede-runners moet je het hebben en dat is de afgelopen jaren gebleken: runners helpen elkaar altijd! Het is één grote familie waar jij deel van uitmaakt.

QoppoConsult
QoppoConsult

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!