icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 11/10/2022

IT Test Talents ontdekt Keulen!

QoppoConsult

Afgelopen weekend stond volledig in het kader van ons eerste weekend bedrijfsuitje. IT Test Talents heeft van vrijdag tot en met zondag Keulen onveilig gemaakt. Wat was het fantastisch! Een mooi hotel, leuke activiteiten, mooi weer en het allerleukste is dat je elkaar op een andere manier leert kennen.

Vrijdagmiddag om 14 uur was het dan zover. De gezelligheid begon al in de bus. In één grote bus vertrokken we allemaal richting Arnhem om daar de rest van de experts op te halen en door te rijden naar Keulen. Eenmaal daar aangekomen kon iedereen even rustig de hotelkamer en de omgeving verkennen. In de avond zijn we met z’n allen uiteten geweest. We hadden het restaurant bijna voor onszelf. Het werd een avond met heerlijk eten, veel gelach en gezelligheid.

expert Mischa: “Dit weekend gaat de boeken in als het weekend waar we echt ALLE feiten hebben leren kennen van Keulen. Als het weekend waarin we mensen hebben leren kennen, ook op een andere manier. Als een weekend dat fietsen als een slijtageslag ervaren werd. Als een weekend waar flink tegen uitdroging gestreden werd, maar ook de inwendige mens goed werd gefaciliteerd. Als een weekend waar grappen ineens uit de lucht kwamen vallen. En als een weekend waar IT Test Talentsconsult van zich heeft doen spreken. Daarmee wil ik afsluiten en iedereen van de organisatie bedanken voor dit tripje en wat mij betreft voor herhaling vatbaar.”

QoppoConsult

Zaterdag en zondag hebben we heel veel van de stad kunnen zien en was er ook sprake van teambuilding. Zo hebben we zaterdag een graffiti (spuiten) workshop gehad waarbij we in groepen een eigen creatie mochten maken aan de hand van een thema. Deze workshop werd afgesloten met een heerlijke BBQ waarna iedereen vrije tijd had om te shoppen. We zaten immers midden in het centrum van Keulen. Op zaterdag hebben we ook een rondleiding gehad in de stad waarbij we de ongelofelijk mooie Dom hebben gezien. Een aantal van ons heeft ook nog de bierbrouwerij bezocht. Nadat we hebben genoten van een heerlijk diner zijn een aantal ook nog het nachtleven ingedoken.

Voor zondagochtend stond er een fietstour op het programma met fantastisch weer: 19 graden met zon. Alsof we het besteld hadden. De middag werd afgesloten met een cruise lunch over De Rijn. Kortom een fantastisch weekend. Heel veel leuke activiteiten, heel veel gelachen en elkaar op een veel dieper en breder vlak leren kennen.

Onze experts hebben enorm genoten en dit blijkt uit alle leuke reacties die we achteraf hebben ontvangen. Onze Keulen whatsapp groep telt ongeveer 1500 ‘media, links en docs’.

QoppoConsult

IT Test Talents explores Keulen

expert Armin Arabshahi: ”Mijn dank is groot om mijn tijd te hebben mogen delen met al deze lieve bijzondere experts. Het was een erg gezellig en inspirerende weekend. Met veel gelach, good vibes, en emoties. Ook ik wil de organisatie bedanken voor het organiseren van dit memorabele weekend. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Untill we meet again.”

expert Reza Aghdam: “Echt bedankt voor dit weekend, mijn eerste trip met IT Test Talents, was al verliefd en nu nog erger. Ik wil jullie allemaal echt bedanken”.

expert Anne Vos: “Bedankt voor een heerlijk weekend lieve experts! Fysiek moe, mentaal opgeladen om weer heerlijk te stralen de komende maanden. Dank jullie wel!”

Business manager Sid Boedhoe: Dit weekend hebben we nieuwe herinneringen gemaakt. Het was een eer om voor jullie en met jullie te zijn. Het was een eer om dit te mogen organiseren, en het is eer om voor zulke mooie mensen elke dag weer naar kantoor te gaan om het onmogelijke voor elkaar te krijgen. Wat is het mooi om expert te zijn! IT Test Talentsconsult zit in mijn hart. Love you All!

expert Jan Kralt: “Wat een bijzonder gaaf weekend hebben wij achter de rug! Tot in de puntjes verzorgd! Heel veel plezier gehad en leuke dingen gedaan, maar ook hele waardevolle gesprekken gehad. Iedereen was even open en positief, zo veel qoppositiviteit heb ik nog nooit ervaren! Iedereen dank voor je bijdrage daaraan en inderdaad, het is voor herhaling vatbaar!”

expert Patrick Put: “Dank iedereen voor zo ongeveer het beste slaapmiddel: een weekend met IT Test Talentsconsult zorgt daar wel voor. Het was leuk en wat heb ik gelachen. Een voorrecht om hier onderdeel van uit te maken. En bedankt iedereen die dit georganiseerd heeft!”

Hans-jurgen Klerks: “Wat een geweldig weekend. Wat leuk om jullie allemaal wat beter (en sommige wat meer) te leren kennen. Dankjewel allemaal. Laten we dit vaker doen.”

Overzicht nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!