icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 20/11/2019

IT Test Talents helpt mee!

Blije leerkrachten

Net als bij elk bedrijf, is er ook bij IT Test Talents wel eens iets over. Zo vonden we kort geleden een grote stapel blocnotes in onze voorraadkast... met een heel oud logo er op. Wat doe je dan als duurzaam bedrijf?

Vanuit zakelijk oogpunt konden we deze materialen met oud logo niet meer gebruiken. Één of twee als kladblokje op kantoor wel, maar daar was het iets te veel voor. De snelle handeling was geweest om de hele stapel dan maar naar het oud papier te brengen. Papier is natuurlijk relatief gemakkelijk te recyclen, maar we vonden het toch zonde. Ze zijn immers prima bruikbaar! Dus gingen we op zoek naar iemand die ze wel kan gebruiken en zich niet zo druk maakt om de vorm van een letter Q.

Dennis met de lading
De dames van OS Simonspolder
blocnotes op bestemming
Mijn zus werkt op een school in Suriname. Ze zijn daar heel blij met deze materialen!
Dennis Martosoewondo / IT Test Talents

Na wat zoeken naar een goede bestemming, kwam expert Dennis Martosoewondo met een mooi idee. Dennis z'n zus werkt op een school in Suriname, waar ze onze blocnotes goed konden gebruiken. Ook een aantal legpuzzels, die ooit als relatiegeschenken gediend hadden, waren van harte welkom. Dennis nam de stapels mee van kantoor en stuurde ze naar zijn zus. Aan de foto's te zien hebben we daar goed aan gedaan: blije expert, blije leerkrachten, ondersteuning van onderwijs en papier dat niet onnodig weggegooid wordt.

En voor de critici onder ons... ja, die vliegreis hebben we natuurlijk netjes gecompenseerd!

overzicht nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!