icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 28/09/2020

IT Test Talents: sponsor en supporter van IT Test Talents Keistad 1

Qoppo Heren 1

Sinds maart 2020 is IT Test Talents trotse sponsor van Heren 1 bij Amersfoortse Volleybal Vereniging Keistad. Door de komst van Covid-19 is natuurlijk alles on hold gezet en is sinds vorige week de competitie weer opgestart. Omdat afgelopen weekend de eerste thuiswedstrijd gepland stond, was dit een mooi moment om als sponsor kennis te maken met Team heren 1, dat nu officieel IT Test Talents Keistad 1 heet.

Executive Business Manager Arjo Miedema ging zaterdag -namens IT Test Talents- op bezoek bij Sportcomplex de Amerena. Na een kennismaking met het bestuur van de vereniging en de spelers is er een speciale presentatie gemaakt voor IT Test Talents over de vereniging. Trainer Marcel Ruijterlinde heeft op bijzondere wijze de ins en outs laten zien van deze bijzondere club en vooral de prestaties van Heren 1. We zijn als sponsor verwend met een prachtig exemplaar van het nieuwe clubshirt met het logo van IT Test Talents.

Na de uitleg was het tijd om aan de lijn te mogen zitten van de wedstrijd ten Reflex uit Kampen, de gedoodverfde competitie-winnaar. Gelukkig pakte deze avond positief uit voor AVV IT Test Talents Keistad 1, door een sidderende wedstrijd mét overwinning.

Het is mooi om echte professionals in teamverband zulke successen te zien behalen. Het past bij IT Test Talents, een trotse sponsor.

Qoppo
De heren van IT Test Talents Keistad 1 in hun nieuwe sporttenue
Trots
Trotse sponsor en toegewijde supporter Arjo Miedema
Score
Het scorebord met IT Test Talents in de spotlights

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!