icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 14/07/2021

Onze experts zijn altijd nieuwsgierig: Webinar Ranorex

Ranorex

Testautomatisering is bijna niet meer weg te denken uit de testwereld. Maar het vraagt wel om een goede, doordachte aanpak, wil het een succes worden. Het is daarom van groot belang om de passende testtools te kiezen voor de automatisering. Wat de tool moet kunnen, is afhankelijk van de scope en het doel van de testautomatisering.
Door het snel innoverende karakter van de testautomatisering, komen er logischerwijs steeds meer testtools op de markt die de tester kan gebruiken.

Onze experts zijn altijd nieuwsgierig naar de verschillende tools die gebruikt kunnen worden voor testautomatisering. Op woensdag 14 juli heeft maar liefst een 15-tal experts meegedaan aan een webinar van Ranorex Studio. Ranorex Studio is een testautomatisering framework dat wordt gebruikt voor het testen van desktop-, webgebaseerde en mobiele applicaties. Het is een alles-in-één oplossing met tools voor codeloze automatisering en het ondersteunt cross-browser testen met een ingebouwde Selenium WebDriver-integratie.

Kortom: we hebben weer veel opgestoken van deze webinar en we zien hierbij ook kansen voor onze experts om zich verder te ontwikkelen op dit gebied.

Overzicht nieuws
QoppoConsult
Cinthya Poulina /
Business Manager

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!