icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 30/05/2022

Ons MT wordt getraind, gecoacht en er wordt zelfs gezongen!

QoppoConsult

Het volledige managementteam van IT Test Talents (inclusief Office Manager) heeft onder begeleiding van Bart van Kessel en Robin van Beek een super gave MT-dag beleefd.

Geheel onvoorbereid begon het managementteam de dag in de Baseliek in Veenendaal. Het programma: “Vandaag gaan jullie een companysong schrijven”, vertelt zangcoach Robin van Beek. Business Manager Cinthya springt hier meteen op in: “Dat wordt helemaal niks, dat gaat ons nooit lukken in een dag, ik kan niet zingen, ik kan niet schrijven, hoe gaan we dat doen? Business Manager Keta-Maria vult aan: “Ik ben hier nog nooit mee bezig geweest, ik zou al blij zijn als we een Teletubbieliedje weten te bedenken.”

Robin van Beek zei echter: "Maar wat nu als het WEL lukt?” Hier haakte Business Manager Sid Boedhoe meteen op in: “Het klinkt spannend en ik heb het nog nooit eerder gaan maar laten we ervoor gaan, dat is leuk!” Kortom de inspirerende dag kon vanaf dat moment beginnen.

Wat leer je als MT nou eigenlijk tijdens zo’n dag?

  • Een verdieping van inzicht in hoe het team samenwerkt,
  • oplossingen in hoe dit te verbeteren,
  • inzichten in de kwaliteiten en behoeftes van de individuele teamleden,
  • inzichten in het denken en doen van teamleiders.

En als aanvullen natuurlijk het maken van een eigen liedje!

Het schrijven aan een song is hetzelfde als het samenwerken in een team. Alles heeft invloed. Het tempo, het type liedje, de woorden die gekozen worden, de manier waarop het wordt gebracht. 

We hebben gelachen en “gehuild”, zijn geconfronteerd, hebben ons uitgesproken, kennen elkaars plek binnen het team nu beter, hebben inzicht gekregen in de kwaliteiten van de ander en weten wat niet en wel gevraagd kan worden en vooral HOE dat gevraagd kan worden.

Business Manager Sid Boedhoe vertelt: “Als klap op de vuurpijl hebben we een teamsong geschreven met behulp van Ralph Van Manen en Robin van Beek. Tegelijkertijd zijn we gemotiveerd en gecoacht door Bart van Kessel gedurende dit proces. We hebben allemaal zelf een stukje van ons lied in een studio ingezongen, gesproken of gerapt. Waarbij Richard Amama en Priscilla Helmer ons helemaal verrasten met hun rapkwaliteiten. Persoonlijker dat dit wordt het niet."

Business Manager Bertin Bom vult aan: “Ik kan zeggen dat dit een unieke, creatieve en inspirerende manier van teambuilding is met een eigen tastbaar en hoorbaar resultaat.”

Executive Business Manager Arjo Miedema: “Heerlijk om zo muziek te delen met mensen en teams die op zoek zijn naar een creatieve manier van verbinding en verbetering.”

De wereld is een liedje rijker en het team van IT Test Talents heeft mooie inzichten gekregen. Een mooie win-win situatie.

Luister hier het nummer en bekijk de videoclip!

overzicht nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!