icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 06/04/2021

Mag ik eigenlijk nee zeggen tegen een interim opdracht?

QoppoConsult

De Business Managers van IT Test Talents krijgen geregeld vragen over midlancen, die zij graag uitlichten én toelichten. Dit keer krijg je antwoord op de vraag: mag ik eigenlijk nee zeggen tegen een interim opdracht? Aan het woord Sid en Arjo.

Arjo: “Natuurlijk mag je nee zeggen tegen een interim opdracht. Bij ons is de emotionele quotiënt een belangrijk onderdeel van onze cultuur. Dit drukken wij uit in de RIT. Dit staat voor:

  • Reistijd

Voor corona was de factor reistijd een belangrijk onderwerp, omdat dit flinke impact heeft. Als je met een jong gezin in Brabant woont en elke dag naar Amsterdam moet reizen voor werk, kan dit veel stress opleveren. Daar is natuurlijk niemand gebaat bij. Daarom heb je bij ons inspraak op de reistijd die het best bij jou past.

Wel merken we sinds dit jaar dat de kaarten opnieuw geschud zijn. Een van de positieve veranderingen die corona teweeg brengt, is de veranderde houding van opdrachtgevers tegenover thuiswerken. Dit biedt een hoop kansen als je kijkt naar ons midlance-model. Omdat reisafstand geen prominente rol meer speelt krijgt de midlancer dus meer ruimte om te kiezen voor een opdracht die bij hem én zijn ambitie past.”

  • Inhoud

Sid: “De inhoud van de opdracht is natuurlijk ook een belangrijk punt. Dit begint bij ons altijd bij de basis. Hier gaan we kijken naar waar jij goed in bent, wat je leuk vindt en waar je ambities liggen. Dit wordt redelijk klein gehouden. Je kunt vragen verwachten als met welke technologie werk je graag? Of welke rol ambieer je? Aan de hand hiervan wordt een afweging gemaakt en koppelen wij een opdracht aan jou die past bij jouw doelen en kwaliteiten.

  • Tarief

Natuurlijk niet te vergeten het tarief. Hiervan moet jij denken dit vind ik acceptabel. Als al deze drie elementen kloppen dan past de opdracht perfect bij jou.”

Arjo: “Als dit niet het geval is, heb je dus de vrijheid om nee te zeggen tegen een opdracht. Dit vinden wij heel normaal. Als je namelijk niet de vrijheid hebt om nee te zeggen tegen opdracht die niet bij je past, ben jij ontevreden en is de opdrachtgever ontevreden, of sterker nog ga je misschien wel bij ons weg. Het belang dat jij tevreden bent met je reistijd, de inhoud van je opdracht, maar ook met het tarief is dus groot.”

Arjo en Sid vertellen je alles over de RIT in de video! 

Midlancen bij CoppoConsult

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!