icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 21/11/2022

Kennissessies, workshops en bijeenkomsten: IT Test TalentsCity is rising!

QoppoConsult

IT Test Talents is in volle gang aan het bouwen in IT Test TalentsCity. Om aan een stad te bouwen heb je een team nodig. Daarom kondigen wij met trots het IT Test TalentsCity team aan!

Expert Halil Güner is aangesteld als IT Test TalentsCity Manager. In samenwerking met principal experts Maurice Koster, Reza Aghdam, William Looman, Danny van der Munnik en Henk Deelen zijn ze verantwoordelijk voor onder andere de vakinhoudelijke invulling van de straten. Business Managers Cinthya Poulina en Keta Maria Teka zijn verantwoordelijkheid voor de verdere invulling en realisatie van IT Test TalentsCity.

Wat houdt het in?

IT Test TalentsCity is de metafoor die wij gebruiken voor IT Test Talents. Wij kijken naar IT Test Talents als stad. De Business Managers zijn de burgemeesters en wethouder. De verschillende experts en afdelingen binnen IT Test Talents zien wij als wijken en straten. Waarbij de wijken voor teams staan en de straten voor een vakgebied. 

De laatste maanden is Halil samen met andere collega experts druk bezig geweest om de verschillende straten in te richten voor verschillende specialismes en aanwijsbare onderdelen binnen ons vakgebied. Zo is er bijvoorbeeld een straat voor testautomatisering, een straat voor business intelligence (BI) en een straat voor testmanagement. 

Binnen deze straten gaat het team van IT Test TalentsCity verschillende kennissessies, hackatons, workshops en cursussen aanbieden. Van uiteenlopende testframeworks en low-code systemen tot accessability. Dankzij deze opzet zijn onze experts straks niet enkel binnen een wijk(team) verbonden, maar ook op straatniveau. Hierdoor ontstaat er verbinding tussen de experts met dezelfde interesse, hetzelfde vak, specialisme of dezelfde ambities. 

Als managementteam van IT Test Talents zijn wij onwijs trots op onze experts die van IT Test TalentsCity iets moois maken. Wij kijken enorm uit naar onze kick-off van IT Test Talentscity op 7 december 2022!

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!