icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 14/09/2020

"Ik haal voldoening uit het verbeteren van de kwaliteit van software"

Qoppo

Maak kennis met Marc Halewyn, onze nieuwe collega en IT-Tester. Marc stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf kort voorstellen?
Ik ben Marc, 40 jaar en ik woon in Vleuten. Ik ben -vanuit Mallorca, waar ik ben opgegroeid- in 2002 naar Nederland verhuisd om hier te starten met de opleiding HTS WTB (Werktuigbouw). Bijna 4 jaar geleden maakte ik de overstap naar het testvak, omdat ik ontdekte dat dit goed bij mij en mijn interesses past. 

Als expert heb ik al veel facetten van het vakgebied mogen ervaren. Zo heb ik ervaring met de technische aspecten van het testen, denk bijvoorbeeld aan integratie en SOAP/API testen.

In mijn laatste rol als Agile Tester heb ik onder andere bijgedragen in het opzetten van een raamwerk voor automatische functionele en visuele (regressie) testen, wat ik erg interessant vind. 

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
Als IT-Tester kan ik doen waar ik goed in ben en in inspirerende omgevingen. Ik vind het ontzettend leuk om te kunnen bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van software. 

Waarom heb je gekozen voor IT Test Talents?
Oud-collega en inmiddels expert Wouter én Arjo hebben mij overtuigd om te kiezen voor deze kundige en gezellig club professionals. 

Vertel eens iets verrassends over jezelf 
Laatst las ik dat een koude douche goed voor de gezondheid kan zijn, gek, maar challenge accepted! Leef! 

Waar kijk je het meeste naar uit?
Naar een opdracht waar ik met Cypress aan de slag kan en dan bij voorkeur ergens waar een heerlijke lunch wordt geserveerd, tussen de middag. 

Ben je op zoek naar een gedreven Testexpert met alle kennis in huis?
Marc is beschikbaar voor een nieuwe uitdaging. Neem contact op met Business Manager Sid Boedhoe, via 06 - 100 80 869

Overzicht nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!