icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 10/06/2020

Hoe lang zit ik op de bank en hoe voorkom ik dat ik lang op de bank zit?

QoppoConsult

De Business Managers van IT Test Talents krijgen geregeld vragen over midlancen, die zij graag uitlichten én toelichten. Dit keer geven zij antwoord op de vraag: Hoe lang zit ik op de bank en hoe voorkom ik dat ik lang op de bank zit? Aan het woord zijn Sid Boedhoe en Cinthya Poulina.

Cinthya: “Op de vraag hoe lang je op de bank zit is het antwoord kort: je zit niet op de bank en als dat al zo is dan is elke dag op de bank een dag teveel. Als managementteam doen wij er alles aan om jou niet op de bank te laten zitten want dat is onze taak. Wij zijn dan ook al sinds februari 2021 uitverkocht en hebben dus het hele jaar geen bankzitters meer gehad."

Sid: “Het is natuurlijk voor ons en voor jou van groot belang dat je bij de juiste opdracht zit. Mocht het toch voorkomen dat je op de bank terecht komt dan hebben wij een vangnetconstructie. Dit betekent dat je van ons een daggeldvergoeding krijgt hierdoor kom je nooit zonder inkomen te zitten. Daarnaast is het een uitgelezen kans om aan je cv en certificering te werken. Want dit bepaalt uiteindelijk hoe snel jij weer op een opdracht zit."

Cinthya en Sid lichten het in de onderstaande video verder toe! 

Midlancen bij IT Test Talents

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!