icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 31/08/2021

Geen corona-kilo's meer voor onze experts

Dieet Qoppanen gezond zorg

Bij IT Test Talents word je niet alleen gezien als super expert, maar ook als mens. Een van de meest onderbelichte factoren waar juist wij wél aandacht aan besteden, is het fysieke. Je kunt niet succesvol zijn met je talent en ambities, als je lichaam daar niet aan meewerkt. Stel je maar eens voor hoe je aan de slag gaat met een enorme kater van het feestje van de vorige avond.

Omdat wij dit zo belangrijk vinden, helpen wij onze experts zo gezond mogelijk te zijn. Nu iedereen anderhalf jaar op de bank heeft gezeten met een lap top en een bak chips, wordt het tijd om van de beruchte coronakilo’s af te komen.

Wederom als eerste in Nederland zijn we daarom gestart met het corona afval programma voor Test-experts. En jullie kennen ons een beetje, dit is niet onze specialiteit. Daarom hebben we samenwerking gezocht met een voedingscoach. Het bedrijf Good-Vibes is hierin gespecialiseerd en helpt de professionals snel weer in shape te komen.

Chantal Wijnen is onze voedingscoach en helpt ons -met behulp van een koolhydraatarm dieet en adviezen rondom bewegen- om de individuele doelstellingen te behalen.

Chantal
Chantal Wijnen - Voedingscoach

De eerste collega’s zijn inmiddels gewogen en een aantal van hen waren binnen twee weken maar liefst vier kilo kwijt. Dit toont wel weer de spirit van de expert, want als je ergens voor gaat doe je dat voor meer dan 100%!

Bijkomende voordelen van dit traject: de medewerkers voelen zich energieker, slapen beter en kunnen zich daardoor nog beter focussen op de opdracht bij de opdrachtgever. Het thuisfront heeft hier profijt van: dus zijn er alleen maar winnaars!

Zelfs een aantal managers -waaronder ook onze eigen Arjo- gaan de challenge aan. Hij start in september met zijn strijd tegen de coronakilo’s. We houden jullie op de hoogte van de resultaten.

Als je denkt dat de aanpak van IT Test Talents bij je past, je niet langer als nummer wilt worden behandeld maar als mens, kom dan een kop koffie drinken en hoor ons verhaal.

neem contact op

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!