icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 02/12/2019

Écht lekker snoepen voor het goede doel!

Sinterklaasbank

Afgelopen week kregen alle experts van de Sint een chocoladeletter in de bus. Lekker voor hen zelf, maar ook leuk voor kinderen die anders een cadeautje mislopen!

De IT Test Talents-Sint kocht dit jaar zijn chocoladeletters in bij Ladies Circle Amstelland. Daarvoor kreeg hij overheerlijke chocoladeletters van lokale chocolatier Martinez én ging de opbrengst naar een goed doel dat naadloos aansluit op de Sinterklaasgedachte: de Sinterklaasbank.

Stichting De Sinterklaasbank onderscheidt zich van andere organisaties door kinderen hun eigen cadeau te laten kiezen: een 'wenscadeautje' dus. En daar hoort de voorpret, zoals het kunnen bladeren in de folder van de speelgoedwinkel, kruisjes zetten en een verlanglijstje maken, helemaal bij. Dat is wat het sinterklaasfeest voor kinderen zo bijzonder maakt. 

De stichting steekt veel energie in het vinden van de echte verborgen armoede. Gezinnen in financieel zwaar weer waar het zorgen voor een schoenkado simpelweg niet haalbaar is. Samen met onder andere leraren, maatschappelijk werk en schuldsanering zorgt de stichting ervoor dat ook deze kinderen onbezorgd kunnen genieten van het mooiste feest van Nederland. 

Het motto van de stichting is: laat een kind niet buiten de pakjesboot vallen!
Stichting / De Sinterklaasbank

Onze experts eten deze decembermaand dus niet alleen de lekkerste pure, melk, wit of praline chocolade, maar kunnen daar ook een goed gevoel bij hebben. Door hun letter, heeft een kind toch een mooi sinterklaascadeau. Een win-win, en zo zien we het bij IT Test Talents graag!

Overzicht nieuws
sint-chocolade van chocolatier Martinez

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!